En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Mix av kreativitet och beslutsfattande
Cajsa Ceder Hof.
Studerandebloggen

Mix av kreativitet och beslutsfattande

2020-10-28
  1. Studerandebloggen
  2. Styrelsearbete

Den 16 oktober begav jag mig till Scandic Grand Central i Stockholm för att delta på mitt första styrelsemöte med Kost & Näring.

Dagordningens punkter var alltifrån ekonomi, rapportering från Fokusgrupperna, genomgång av aktivitetsplanen 2019/2020 och kommande events.

För den som aldrig har varit med på ett styrelsemöte med Kost & Näring kan jag meddela att tempot var högt hela dagen då det var en rad olika beslut som diskuterades för att sedan klubbas igenom eller inte. Tur att det då bjöds på både förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika som smakade gott i munhålan (som Carl Jan Granqvist skulle ha uttryckt sig) för att en skulle mäkta med tempot!

På dagordningen diskuterades även en del punkter som rörde mig som studeranderepresentant. Bland annat presenterades den tidigare studeranderepresentantens förslag om fortsatt arbete med studentsidan, förslag om att författa en uppdragsbeskrivning för posten och möjliga uppdrag för mig under 2020/2021 på kommande events.

Mitt nästa deltagande som studeranderepresentant blir under Fokusgruppdagarna som kommer äga rum den 19-20 november i Nyköping och eventet är för de medlemmar som är med i någon av Fokusgrupperna. Här kan ni läsa mer om de olika Fokusgrupperna och vad de arbetar med. Program och upplägg för dagarna diskuterades under styrelsemötet och alla styrelsemedlemmar brainstormade så det stod härliga till för att det ska bli ett så bra event som möjligt. En svårighet i dessa tider är såklart att coronapandemin fortfarande är ett faktum, vilket gör att en får tänka till kring hur vissa aktiviteter kan genomföras. Men ingen utmaning är för stor för Kost & Närings styrelse!

Vidare är planeringen för Jubileumsåret 2021 i full gång och jag kan bara säga att det kommer att bli ett händelserikt och spännande nästa år för Kost & Närings medlemmar.

Cajsa Ceder Hof är studeranderepresentant i Kost & Närings styrelse läsåret 2020/21. I Studerandebloggen rapporterar hon om nyheter, intryck och erfarenheter. På vår studentsida kan du läsa mer om alla de unika förmåner som studerandemedlemskap i Kost & Näring ger.

Tidigare blogginlägg:


Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/kostochn/kostochnaring.se/public/wp/wp-includes/formatting.php on line 4337