En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
soo-ann-woon-RahgiycG9fY-unsplash

Hållbarhet

Foto: Soo Ann Woon
Hem > Fokusområden > Hållbarhet

Motsvarande en tredjedel av människans totala klimatpåverkan är maten vi äter, eller i värsta fall slänger bort i onödan, en av vår tids absolut största hållbarhetsutmaningar.

Genom föreningens fokusgrupp Hållbarhet verkar Kost & Näring katalysator för de goda, gröna framtidslösningarna, skräddarsydda för landets offentliga måltidsverksamheter. Lösningar för klimat, miljö och biologisk mångfald som gör skillnad inte bara på längre sikt, utan också konkret, här och nu.

Livsmedelsförpackningen – miljöbov eller klimathjälte i de offentliga och privata köken?
Almedalen 2019

Livsmedelsförpackningen – miljöbov eller klimathjälte i de offentliga och privata köken?