En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > “Häng med på min resa!”
Cajsa Ceder Hof.
Studerandebloggen

”Häng med på min resa!”

2020-09-25
  1. Studerandebloggen

Varmt välkomna till det första blogginlägget i nya Studerandebloggen på Kost & Närings hemsida!

Låt mig presentera mig själv. Mitt namn är Cajsa och jag kommer agera studeranderepresentant i Kost & Närings styrelse 2020/2021.

Jag läser för tillfället termin 5 på Kostvetarprogrammet, Uppsala universitet, och är ute på min VFU (verksamhetsförlagd utbildning) 6 veckor framåt på företaget Mashie FoodTech Solutions. Mycket tillfredsställande att få vara ute på fältet och se vad en kostvetare kan arbete med! 

I bloggen kommer ni få uppdateringar från bland annat styrelsemötena och annan matnyttig information som kan vara roligt att ta del av som student.

Jag kommer att delta i mitt första styrelsemöte som äger rum den 16 oktober och efter det mötet kommer min första “riktiga” uppdatering. Så häng med på min resa som studeranderepresentant! 

Cajsa Ceder Hof är studeranderepresentant i Kost & Närings styrelse läsåret 2020/21. I Studerandebloggen rapporterar hon om nyheter, intryck och erfarenheter. På vår studentsida kan du läsa mer om alla de unika förmåner som studerandemedlemskap i Kost & Näring ger.

Tidigare blogginlägg:


Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/kostochn/kostochnaring.se/public/wp/wp-includes/formatting.php on line 4337