En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Utvald_bild_event_rosa_blank
Uppsala 29/10 • Halmstad 31/10

Framtidsturnén 2O24

Hem > Framtidsturnén

Förhandsanmälan är öppen

Höstlovsveckan v. 44 rullar Kost & Näring tillsammans med 12 av föreningens branschsamarbetspartner ut på 2024 års upplaga av Framtidsturnén, med stopp i Uppsala och Halmstad. Via en förhandsanmälan kan du som medlem redan nu säkra platser för dig själv och upp till 5 ytterligare kollegor/medarbetare. Deltagandet är kostnadsfritt.

Under en heldag i Uppsala den 29/10 respektive Halmstad den 31/10 riktas ljuset mot framtiden – med alla dess möjligheter, utmaningar och lösningar. Precis som vid turnéns tidigare genomföranden, 2021 och 2022, riktar sig Framtidsturnén exklusivt till kost-/måltidsansvariga, kockar och kökspersonal i offentliga måltidsverksamheter.

Framtidsturnén – Kost & Närings och föreningens branschsamarbetspartners fullspäckade, kostnadsfria seminariedag – äger i år rum på Norrlands nation i Uppsala (29/10) och på Tylösand i Halmstad (31/10).

I ett omfattande seminarieprogram – vars exakta innehåll komponeras individuellt av varje deltagare – bjuder Kost & Närings branschsamarbetspartner på nyheter och perspektiv kring maten, metoderna, utrustningen och arbetssätten som på olika sätt väntas sätta prägel på de offentliga måltidsverksamheterna framöver.

Föranmälan och praktisk information

När: Höstlovsveckan v.44, tisdag den 29/10 och torsdag den 31/10. Programmet pågår mellan 9.15 och 16.15 (start- och sluttid kan komma att justeras +/- 15 minuter).

Hur: Heldagsprogram arrangerat av Kost & Näring och föreningens branschsamarbetspartner. Programmets 12 seminarier ges vid två olika tillfällen under dagen, fördelat på 6 seminarieblock om vardera 3-4 seminarier a’ 30 minuter att välja mellan. Dessutom: mini-mässa och utställning där branschsamarbetspartnerna bjuder på nyheter, smakprover och annat spännande.

Var: Framtidsturnén 2024 gör stopp på två orter:
Uppsala tisdag 29/10, Norrlands nation
Halmstad onsdag 31/10, Hotell Tylösand

Program: Presenteras efter sommaren på den här sidan, tillsammans med övriga hålltider för dagen.

Deltagaravgift: Deltagandet i dagen är helt och hållet kostnadsfritt för samtliga deltagare, och inkluderar även lunch och fika.

Förhandsanmälan: Som medlem i Kost & Näring via en förhandsanmälan redan nu säkra deltagarplatser för både dig själv och upp till 5 ytterligare, valfria medarbetare eller kollegor till dagen. Klicka här för att komma direkt till den enkla förhandsanmälan. (Öppnas i nytt fönster och kräver medlemsinlogg.)

Frågor? Skriv till oss på anmalan@kostochnaring.se så hjälper vi till. (Frågor inkomna efter den 2 juli besvaras fr.o.m. den 12 augusti.)

Väl mött i höstlovsveckan!