En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Favoriter från Kostdagarna
Saga Manby
Saga Manby är studeranderepresentant i Kost & Närings styrelse läsåret 2022/23 och den som för närvarande driver Studerandebloggen. Här rapporterar hon om nyheter, intryck och erfarenheter.
Studerandebloggen

Favoriter från Kostdagarna

2023-04-01
  1. Studerandebloggen
  2. Bransch
  3. Student

Den 30–31 mars fick jag i min roll som studeranderepresentant i Kost & Näring möjligheten att besöka Kostdagarna i Malmö, en lunch-till-lunch konferens för de som jobbar med eller har anknytning till offentliga måltider.

Temat för 2023 var ”Hur svårt kan det va?” och föreläsningarna hade stort fokus på att möjliggöra, att hitta lösningar, att engagera och motivera – något jag tror de flesta av oss kan behöva påminnas om i utmanande tider. Här ett par av mina favoriter.

Mikael Genberg.

Mikael Genberg – konstnären som vill sätta ett hus på månen påminner om att våga drömma och att sätta höga mål. Kanske tar du dig hela vägen, men om inte så kanske du tar dig en bra bit och uppnår något du tidigare tänkt var omöjligt?

Stephan Wilson.

Stephan Wilson – Stephan var både moderator och föreläsare och delade med sig av utmaningar och pepp och berättade om hur han genomfört saker han aldrig trodde var möjligt. Stephans engagemang och driv smittade verkligen av sig!

Den stundtals heta debatten mellan Gustav Johansson grundaren av Jävligt Gott, Isabell Moretti, vd för svensk kött och Anna Richter från WWF fick upp pulsen och engagerade!

Att få möjlighet att lyssna på dessa och många andra fantastiska föreläsare, att få nätverka och umgås med människor i branschen, träffa gamla kollegor och knyta nya kontakter var väldigt givande! Och att gå på middag och fest med över 700 personer och sen dansa loss, det var inte helt fel det heller!

Avtackning av Eventgruppen.

Jag vill passa på att säga ett stort TACK till Eventgruppen i Kost & Näring för deras fantastiska jobb med att anordna dessa dagar – och tack till styrelsen samt övriga som bidrog till och deltog på detta evenemang!

Saga Manby

På vår studentsida kan du läsa mer om alla de unika förmåner som studerandemedlemskap i Kost & Näring ger.

Tidigare inlägg i Studerandebloggen:


Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/kostochn/kostochnaring.se/public/wp/wp-includes/formatting.php on line 4337