En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Kalendarium

Kalendarium

Hem > Aktuellt > Kalendarium

Här hittar du närmare information om evenemang och andra utåtriktade aktiviteter kopplade till Kost & Närings verksamhet. Är du medlem och inloggad på sidan visas också de föreningsinterna kalendarieposterna.

Visa

Årsmöte lokalavdelning Stockholm

  1. Internt event
  2. Lokalavdelning Stockholm

Kost & Närings lokalavdelning Stockholm bjuder in sina medlemmar till digitalt årsmöte mellan kl. 18.30 och 19.30. Närmare information och anmälan via “Läs mer” här nedanför.

Skolverkets nationella programråd för Restaurang- och livsmedels­programmet. Arbetsmöte.

  1. Fokusgrupper
  2. Förskola och skola

Digitalt. Kost & Näring representeras av Kerstin Berg, fokusgrupp Förskola och skola.

Offentliga måltidens dag

  1. Aktivitet
  2. Externt event

En dag då offentliga måltidsverksamheter i hela landet visar upp sin verksamhet på olika sätt, i syfte att rikta ljuset mot de fantastiska offentliga måltider som finns i hela landet. MAT-tanken koordinerar.

Styrelsemöte

  1. Internt event
  2. Styrelse

i Kost & Näring. Mötet äger rum på Ledarna i Stockholm.

Kostdagarna 2020 – Kniven och Gaffeln

  1. Kostdagarna
  2. Kostdagarna 2020

Digitala Kostdagarnas Kniven och Gaffeln, direktsänt seminarieprogram mellan kl. 13.15 och 16.30 – exklusivt för Kostdagarnas deltagare.

Procurement and sustainability

  1. EFAD
  2. Externt event
  3. Fokusgrupper
  4. Hållbarhet
  5. Internationellt

Öppet, kostnadsfritt webbinarium med Elin Waltersson, Kost & Närings fokusgrupp Hållbarhet. Del 1 av 3 i en webbinariesatsning från EFAD om svenskt hållbarhetsarbete inom offentliga måltider. Moderator: Malin Skinnars Josefsson. Språk: Engelska. Närmare information och anmälningsformulär publiceras under hösten på EFAD:s webbinariesida.

The role of the foodservice dietitian …

  1. EFAD
  2. Externt event
  3. Fokusgrupper
  4. Hållbarhet
  5. Internationellt

… in the planning of sustainable meals. Öppet, kostnadsfritt webbinarium med Karin Lundell, Kost & Närings fokusgrupp Hållbarhet. Del 2 av 3 i en webbinariesatsning från EFAD om svenskt hållbarhetsarbete inom offentliga måltider. Moderator: Malin Skinnars Josefsson. Språk: Engelska. Närmare information och anmälningsformulär publiceras under hösten på EFAD:s webbinariesida.

Fokusgruppdagar 2020

  1. Fokusgrupper
  2. Internt event

Arbete och planering i föreningens sex fokusgrupper. Samling kvällen den 19:e och arbetsmöte (heldag) dagen därpå. Inbjudan och närmare info följer. OBS: 19-20 november är de korrekta datumen. Tidigare på hemsidan och i Förenade Måltider nr 2/20 har andra datum kommunicerats felaktigt.

Medlemskväll och föreläsning i Stockholm

  1. Lokalavdelning Stockholm
  2. Externt event
  3. För medlemmar
  4. Internt event

Kost & Närings lokalavdelning Stockholm. Kvällen gästas av MAT-tanken/Jordbruksverket, som berättar om sitt arbete. Närmare information följer här på hemsidan och i separat utskick.

The implementation of sustainable meals

  1. EFAD
  2. Externt event
  3. Fokusgrupper
  4. Hållbarhet
  5. Internationellt

Öppet, kostnadsfritt webbinarium med Jenny Isenborg Sultan, Kost & Närings fokusgrupp Hållbarhet. Del 3 av 3 i en webbinariesatsning från EFAD om svenskt hållbarhetsarbete inom offentliga måltider. Moderator: Malin Skinnars Josefsson. Språk: Engelska. Närmare information och anmälningsformulär publiceras hösten 2020 på EFAD:s webbinariesida.

Tidigare aktiviteter