En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Kalendarium

Kalendarium

Hem > Aktuellt > Kalendarium

Här hittar du närmare information om evenemang och andra utåtriktade aktiviteter kopplade till Kost & Närings verksamhet. Är du medlem och inloggad på sidan visas också de föreningsinterna kalendarieposterna.

Visa

INSTÄLLT: Årsmöte i lokalavdelning Stockholm

  1. Lokalavdelning Stockholm

Framflyttat tillsvidare p.g.a. coronakrisen. Årsmöte, lokalavdelning Stockholm in till årsmöte. Öppet för alla som är medlemmar i Kost & Näring och anslutna till lokalavdelningen. Sista anmälningsdag är den 10 september. 

 

Offentliga måltidens dag

  1. Aktivitet
  2. Externt event

En dag då offentliga måltidsverksamheter i hela landet visar upp sin verksamhet på olika sätt, i syfte att rikta ljuset mot de fantastiska offentliga måltider som finns i hela landet. MAT-tanken koordinerar.

Kostdagarna 2020 – Kniven och Gaffeln

  1. Kostdagarna
  2. Kostdagarna 2020

Seminarieprogrammet från Kostdagarnas Kniven och Gaffeln 2020 äger rum digitalt. Närmare information om programmet publiceras under hösten Kostdagarnasidan.

INSTÄLLT Gastro Nord 2020

  1. Externt event
  2. Utrustning & Lokaler

Stockholmsmässan, Älvsjö. Uppskjutet tillsvidare p.g.a. coronakrisen.

För mer information, besök Gastro Nords webbplats.

Fokusgruppdagar 2020

  1. Fokusgrupper
  2. Internt event

Arbete och planering i föreningens sex fokusgrupper. Samling kvällen den 19:e och arbetsmöte (heldag) dagen därpå. Inbjudan och närmare info följer. OBS: 19-20 november är de korrekta datumen. Tidigare på hemsidan och i Förenade Måltider nr 2/20 har andra datum kommunicerats felaktigt.

Tidigare aktiviteter