En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Nu presenteras Kostdagarna
Fullbredd-webb_kostdagarna2020
CLARION HOTEL MALMÖ LIVE

Nu presenteras Kostdagarna

2019-11-21
  1. Kostdagarna 2020
  2. Aktivitet
  3. Kostdagarna

Varierade och hållbara, vällagade och näringsriktiga. Lagade av motiverad, välutbildad personal och helst på närproducerade råvaror. Självklart i linje med lagar, policyer och budgetramar. Kan det där med offentliga måltider vara så svårt?

Ja, det kan det. Och det är det. Men, med det sagt: måste det verkligen vara fullt så svårt som idag?

När Kostdagarna 2020 slår upp portarna den 26-27 mars är ljuset riktat mot den strida ström av prioriteringar och avvägningar – stora och små – som ”kommer med jobbet” i ledningen av landets offentliga måltidsverksamheter.

Redan klara för Kostdagarnas Stora scen. Fr.v. Elin Röös (foto: Jenny Svennås-Gillner, SLU), forskare vid SLU, Sveriges lantbruksuniversitet; Christina Rickardsson (foto: Fredrik Larsson), författare och föreläsare; David Stiernholm (foto: Anna Sigvardsson), Sveriges ende struktör; Johan Wester, komiker, entreprenör och Kostdagarnas moderator.

På plats i Malmö väntar en stark laguppställning av kompetenta medverkande, redo att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter . Var och en utifrån sin unika horisont, men med en och samma ambition: att göra det enklare för Kostdagarnas deltagare att på goda(re) grunder förstå, sortera, strukturera och prioritera i den egna verksamheten och ledarskapet. För att i förlängningen bli ännu bättre på kanalisera energi och resurser bort från krångel och tidstjuvar – hela vägen till det som verkligen spelar roll, och där den positiva utväxlingen är som allra störst.