En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Stora scenen komplett
jacob-anders-sarahclaes
Klara för Stora scenen. Fr.v. Jacob Gudiol; Anders Ekholm (foto: Lena Dahlström) och SaraClaes.
Nytt deltagarrekord

Stora scenen komplett

2020-02-07
  1. Kostdagarna 2020

Tre nya medverkande – en analytiker, en nät-fighter och en normbrytare – gör nu laguppställningen på Kostdagarnas stora scen komplett.

Med bred marginal ligger intresset för 2020 års upplaga av Kostdagarna på ”all-time-high”. De över 450 anmälda deltagarna får nu tre nya anledningar att se fram emot dagarna på Clarion Hotel Malmö Live.

Jacob Gudiol, fysioterapeut, författare och nätfenomen som via bloggen Träningslära med skärpa och passion tar fighten mot nätets rika flora av myter, överdrifter och pseudovetenskap inom kost, träning och hälsa.

Anders Ekholm, Senior rådgivare vid forskningsstiftelsen Institutet för framtidsstudier som med en verktygslåda laddad med statistik, analyser och prognoser kan berätta inte bara var samhället varit och vart det är på väg – utan också varför.

Sara Lund, Claes Schmidt – eller kort och gott SaraClaes, inspiratör och entreprenör som uppehåller sig vid frågan om vad som egentligen händer när vi själva, eller någon annan, ramlar in och bryter mot grundläggande tankebanor och värderingar.