En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Livsmedelsupphandling på agendan
2016-10-13
dsc_0019-2
Upphandlingsmyndighetens Monica Sihlén bjöd på en fördjupning i 2016 års kriterieuppdateringar och deras konsekvenser för verksamheterna. Foto: Malin Ottosson.

Livsmedelsupphandling på agendan

Uppföljning, kriterieuppdatering och temperaturen i samarbetet mellan de största grossisterna och deras offentliga kunder var några av de teman som på onsdagen avhandlades vid ett heldagsseminarium om livsmedelsupphandling, signerat Kost & Näring och föreningens fokusgrupp Upphandling.

Med dryga 80 deltagare från hela landet på plats i Ledarnas lokaler i Stockholm blev dagen en bekräftelse på ett fortsatt stort intresse och engagemang i frågor som rör livsmedelsupphandlingen till de offentliga köken.

Bland de medverkande under dagen, som modererades av Kost & Närings tidigare ordförande Karin Lidén, märktes bland andra Inger Ek, generaldirektör för Upphandlingsmyndigheten, Linda Bjarle, livsmedelscontroller i Helsingborgs stad, Hampus Allerstrand, förbundsjurist vid Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Monica Sihlén, handläggare vid Upphandlingsmyndigheten.

Klicka här för att ta del av Power Point-presentationerna från dagen!