En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Kocklandslaget till Kostdagarna
Fullbredd-webb_kostdagarna2020
Nya medverkande

Kocklandslaget
till Kostdagarna

2019-12-12
  1. Kostdagarna 2020

Vilka skeenden i omvärlden kommer att sätta sin prägel på Måltidssverige framöver? Och hur ska de förstås? Uppställningen på Kostdagarnas stora scen kompletteras nu av Svenska Kocklandslagets lagledare – tillsammans med en av landets främsta experter på mat- och måltidstrender.

När Kostdagarna och Clarion Hotel Malmö Live slår upp portarna den 26-27 mars ligger fokus på den strida ström av stora och små vägval, prioriteringar och avvägningar som ”kommer med jobbet” i ledningen av landets offentliga måltidsverksamheter.

Med avstamp i temat På goda(re) grunder sätter Kostdagarna fingret på det som spelar roll på riktigt, när ambitionen att göra positiv skillnad ställs på sin spets. För matgäster och medarbetare, klimat och miljö. Och inte minst: för det egna, långsiktigt hållbara ledarskapet.

Den redan starka raden av medverkande på Stora scenen kompletteras nu med Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson och Lennart Wallander, en av landets främsta experter på trender inom mat och måltider. Till Kostdagarna kommer de båda för att tillsammans presentera och diskutera de skeenden och omvärldstendenser som väntas sätta tydligast avtryck i Måltidssverige framöver.

På Kostdagarnasidan hittar du den samlade informationen om dagarna, inklusive anmälan och bokning av boende.