En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Hem > Aktuellt > Vad tar du med dig från Kostdagarna?

Vad tar du med dig från Kostdagarna?

2019-04-02

Kost & Näring fanns på plats i Kostdagarna-vimlet för att sondera vilka delar av dagarna som berört och engagerat allra mest.

Marie Einarsson, Borås stad (t.v.)

– Dagarna har gett massor av ny inspiration och kunskap, utöver de intressanta föreläsningarna har jag fått insikt och lärt mig mer om nya produkter och maskiner som jag vill prova. Dagarna har också gett många möjligheter till nätverkande och viktiga kontakter, både med kollegor i andra delar av landet och med representanter från företag.

Viktoria Knopp, Borås stad

– Jag har tagit del av flera fantastiska föreläsningar, många heta ämnen med högt nyhetsvärde. Bland annat tar jag med mig många bra tips inom ledarskap. Jag har noterat ett par konkreta saker som jag kommer att ändra redan på måndag – saker som ligger helt hos mig, så det är bara att göra det!

Eva Sundberg, Jordbruksverket och MAT-tanken

– Jag känner mig stärkt och peppad i det ledarskaps- och tillitsarbete som jag brinner för, och tar med mig detta i framtida samverkansarbete. Föreläsningen om krishantering var väldigt bra, och så Richard Tellström förstås!

Ingrid Kalm, Norrköpings kommun

– Jättebra dagar med många intressanta workshopar som har gett inspiration till förbättringar. Programmet hade en spännande mix. Jag hade velat se allt, men vi är några kollegor som delar med oss till varandra.

Text: Kajsa Asp Jonson