En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Utbildning: vinstdrivande måltidsverksamheter
2016-09-06

INBJUDAN TILL UTBILDNINGSDAG 26 OKTOBER

Vinstdrivande måltidsverksamheter

I det offentliga Måltidssverige hamnar personalrestauranger, patientcaféer, cateringverksamheter och andra vinstdrivande enheter lätt i skuggan av de offentligfinansierade delarna av verksamheten – trots att de i många kommuner och landsting utgör en vital del av mat- och måltidsservicen.

Hur kan vi som kost- och måltidschefer bli bättre på att leda och utveckla de vinstdrivande delarna av verksamheten – och hur stora är chanserna att lyckas?

Dessa frågor står i centrum vid vid en heldagsutbildning i Stockholm, onsdagen den 26 oktober i Ledarnas lokaler i Stockholm. Deltagandet är exklusivt för medlemmar i Kost & Näring.

Jan_Ronald
Ronald Johansson (t.v.) och Jan-Christer Antonsson.

Dagen leds av duon Jan-Christer Antonsson från företaget JCA & Måltider och med ett förflutet inom bland annat Västra Götalandsregionen och flera landsting och kommuner, tillsammans med Ronald Johansson, grundare av Atronic AB, som utifrån devisen ”varje krona räknas” ägnat sitt yrkesliv åt utmaningarna i måltidsverksamheter präglade av små belopp i stora volymer.

De båda ligger också bakom sammanslutningen Actio Utveckling, som arbetar för utveckling av måltids- och transaktionshantering inom offentlig verksamhet.

Praktisk information

Vad: Utbildningsdag med fokus på vinstdrivande, offentliga måltidsverksamheter.
När: Onsdagen den 26 oktober 2016, frukost från 09.30, ordinarie
seminarieprogram 10.00 – 16.00.
Var: Ledarna, S:t Eriksgatan 26, Stockholm.
Deltagaravgift: 500 kr, inklusive lunch och fika. Moms tillkommer.
Anmälan: Klicka här för att komma direkt till anmälan. OBS: deltagandet är exklusivt för medlemmar i Kost & Näring och i föreningens Facebook-grupp.