En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Tre nya namn – Stora scenen komplett
Tre_nya_jan19_FB
Kostdagarna 2019

Stora scenen komplett

2019-01-24
  1. Kostdagarna 2019

Tre nya namn gör nu laguppställningen på Kostdagarnas stora scen komplett. Med en samhällsdebattör och otålig visionär, en beteendestrateg och en etnolog och måltidsforskare både breddas och fördjupas perspektiven på årets tema, Tusen och en (val-)möjlighet.

Hon har beskrivits som en unik urkraft, besjälad av att under sin livstid bidra till omfattande samhällsförändringar. Efter ett kvartssekels debattnärvaro och två partiledarskap behöver Gudrun Schyman (överst, foto: Elisabet Ohlson Wallin) knappast någon närmare presentation. Till Kostdagarna kommer hon för att visa på maktens strukturer och kulturer – och på vad som krävs för att behärska dem och skapa utrymme för handlingskraft.

I Samuel Salzer (mitten) begåvas Kostdagarna med en beteendestrateg och expert på vanor, som arbetat med en lång rad organisationer både i Sverige och internationellt. Hans kompetensområden inkluderar beteendedesign, förändring av digitala beteenden och skapandet av hälsosamma vanor i samhället – inte minst ifråga om mat och måltider.

Aldrig tidigare har måltiden varit föremål för ett så starkt individuellt uttryck som just nu. När etnologen, måltidsforskaren och författaren Richard Tellström (foto: Thomas Szendrö) äntrar Stora scenen på eftermiddagen den 28 mars – för andra gången i Kostdagarnas historia – är det bland annat för att belysa hur människor utnyttjar matkulturens ständiga förändringar som en möjlighet att manifestera sig själva; hela livet igenom.

Nyfiken på mer om Kostdagarna, den 28-29 mars i Göteborg?

Klicka här för för att komma direkt till inbjudan, med anmälan och praktisk information!

Eller klicka här för att besöka Kostdagarnas egen sida, med samtliga medverkandepresentationer, bokning av boende och mycket annat!