En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > SVT: ”Kostchefer, svara på vår enkät!”
2014-01-08

SVT: ”Kostchefer, svara på vår enkät!”

Som en del i researcharbetet inför sin reportageserie ”Matvalet”, som uppmärksammar de offentliga måltiderna, gick Sveriges Television i mitten av december ut med en enkätundersökning till de kostansvariga i landets kommuner. SVT ber nu de som ännu inte svarat på enkäten att göra det. Reportageserien startar måndagen den 13 januari.

– SVT startar 2014 med att ta ett större grepp om de offentliga måltiderna, ett otroligt centralt område som dagligen berör miljontals människor i Sverige. Kost & Näring välkomnar självklart satsningen, och genom att publicera SVT:s uppmaning på vår hemsida hoppas vi att ännu fler svarar på enkätundersökningen, säger Marianne Backrud-Hagberg, Kost & Närings ordförande.

Här följer SVT:s uppmaning till besökarna på kostochnaring.se och till deltagarna i föreningens Facebookgrupp:

Hej! 

Screenshot 2014-01-08 11.29.35

Nästa vecka kommer SVT:s nyhetsprogram Rapport och Aktuellt att sända ett antal reportage om den offentliga maten. Som en del i vår research har vi skickat ut en enkät till kostcheferna i alla kommuner. Många av er har redan svarat, men vi vill gärna ha in ännu fler svar. Varje svar är viktigt eftersom det bidrar till att ge en mer heltäckande bild av läget i landet. Vi tycker att det här är ett angeläget ämne som berör många, inte minst barn och äldre, och vi hoppas att du vill bidra till vår kartläggning. 

 Vi kommer att börja publicera vårt material med start nu på måndag den 13 januari i Rapport, Aktuellt, Gomorron Sverige och på svt.se. Alltså behöver vi ditt svar så snart som möjligt. Håll även utkik i sociala medier där ämnet diskuteras under namnet #matvalet. 

Klicka på länken nedan för att komma till enkäten.
https://response.questback.com/sverigestelevisionab/n5q8vihvoy/ 

Stort tack på förhand!
Linda Larsson Kakuli, 070-884 79 46
Mikael Grill Pettersson, 070-414 73 92
Malin Olofsson, 070-292 01 50
Reportrar, Sveriges Television
#matvalet