En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Svenskt hållbarhets-know-how till Europa
jenny-isenborg
Kost & Närings fokusgrupp Hållbarhets Jenny Isenborg Sultan är en av dem som står värd för webbinarierna.
3 x webbinarier

Svenskt hållbarhets-know-how till Europa

2020-10-27
  1. Hållbarhet
  2. EFAD
  3. Internationellt

Med fokusgrupp Hållbarhet i spetsen kommer Kost & Näring under hösten och vintern att i tre webbinarier sprida kunskap och erfarenheter kring hållbara måltider via den europeiska dietistorganisationen EFAD. 

Idén om en webbinariesatsning riktad mot en europeisk publik kom från början från Malin Skinnars Josefsson, forskare på Institutionen för kostvetenskap vid Uppsala universitet och den som leder arbetsgruppen ESDN Food Service inom EFAD. 

– Malin poängterade att vi i Sverige ligger väldigt långt framme på hållbarhetsområdet och att det är kunskap vi borde dela med oss av, berättar fokusgrupp Hållbarhets Jenny Isenborg Sultan. 

De direktsända webbinarierna kommer att även att spelas in, för framtida användning i utbildningssammanhang.

Det här är webbinarierna

The implementation of sustainable meals

  1. EFAD
  2. Externt event
  3. Fokusgrupper
  4. Hållbarhet
  5. Internationellt

Öppet, kostnadsfritt webbinarium med Jenny Isenborg Sultan, Kost & Närings fokusgrupp Hållbarhet. Del 3 av 3 i en webbinariesatsning från EFAD om svenskt hållbarhetsarbete inom offentliga måltider. Moderator: Malin Skinnars Josefsson. Språk: Engelska. Närmare information och anmälningsformulär publiceras hösten 2020 på EFAD:s webbinariesida.