En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Sista chansen till anmälan!
2016-03-09
  1. Kostdagarna 2016
Alla10
Kostdagarnas stora scen. (Överst fr. v.) Marcus Danielsson, vvd Chalmers Konferens; Magdalena Forsberg, programledare, expertkommentator och skidskyttelegendar; Martin Ragnar, ingenjör, forskare, debattör och författare; Sally Voltaire, grön måltidsentreprenör och kokboksförfattare; Anne de Looy, ordförande i europeiska dietist- och kostchefsnätverket EFAD och professor vid brittiska University of Plymouth; Nicklas Neuman, doktorand vid Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet; Christina Forsberg, tf generaldirektör vid CSN och Årets Chef 2015 tillsammans med dialogpartnern AnnCharlotte Bretan, ledarskapsutvecklare vid Ledarna samt Paul Svensson, kock och krögare som leder Kostdagarna tillsammans med Anna Buckhöj, facilitator, beteendevetare och organisationsutvecklare.

KOSTDAGARNA 17-18 MARS

Sista chansen
till anmälan

Närmare 300 deltagare har redan anmält sig till Kostdagarna 2016, den 17-18 mars. Du som fortfarande inte anmält dig till dagarna har fortfarande chansen att göra det – men inte länge till! Måndagen den 14 mars kl. 10.00 stängs anmälan för i år. Ses vi där!?

Med ett omfattande program på två olika scener erbjuder 2016 års Kostdagar en mängd olika infallsvinklar på årets tema, Form(l)er för framsteg. Från gröna utmaningar till innovativt ledarskap, kvalitetsutveckling till schemalagda skolluncher – för att nu nämna något av allt det som ryms i årets program.

Lilla_scen_alla_6_hyhetsbrev
Kostdagarnas lilla scen. (Överst fr.v.) Malina Andersson Lee, KAM offentliga måltider, Oatly; Stefan Lahti, måltidschef, Hällefors kommun; Annika Unt Widell, dietist och kommunikatör; Martina Görnebrand, utbildare i livsmedelssäkerhet, Bergström & Hellqvist; Boel Lagerwall, kommunikationschef, Pågen samt Marcus Hellmann, produktutvecklare, Chef’s cut.

Är du nyfiken på mer om Kostdagarna?

Klicka här för att komma direkt till inbjudan, med praktisk information och anmälan direkt! 

Klicka här för att komma till Kostdagarnas hemsida, med det kompletta programmet och allt det senaste om dagarna.