En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Sista årsmötet i lokalavdelning 604
2016-03-23
  1. Interna nyheter
  2. För medlemmar

Byggnaden
Sista årsmötet i lokalavdelning 604

Den 3 mars 2016 var det då dags för lokalavdelning 604, Västergötland-Dalslands sista årsmöte.

604_1Årsmötet hölls på Lumber & Karle i Kvänum, en i det närmaste palatsliknande byggnad, mitt i Kvänum, som inrymmer både hotell, restaurang, konferensanläggning, bowlinghall och spa-avdelning.

13 medlemmar inledde med kaffe och smörgås. Därefter var det dags för årsmötet. Styrelsen har tidigare annonserat om lokalavdelningens upphörande, så några beslut om framtiden fanns det inget behov av. Detta sista årsmöte, där Anna-Karin Svensson fick äran att vara ordförande, var därför snabbt avklarat. En blandad känsla av både vemod och naturlighet infann sig nog hos de flesta medlemmarna.

604_2Medlemmar som vill fortsätta nätverka i en ny form är naturligtvis fria att göra det.

Efter årsmötet visade Anna-Karin Svensson och Elisabeth Johannesson Larsson bilder från våra möten bakåt i tiden. Vi var eniga om att vi genom åren varit på många intressanta platser, ätit mycket god mat och träffat mycket trevliga människor.

604_3Efter det var det dags för Nathalie Torstensson från Lidköping att berätta om ett projekt inom kommunen. Nathalie berättade entusiastiskt och energifullt om ett intressant projekt som heter ”Kasse kryddad med omsorg”. Projektidén handlar om att ta fram ett antal maträtter som är enkla att tillaga så att även äldre och personer med funktionsnedsättning klarar det.
Lidköpings kommun samarbetar i detta projekt med Haninge kommun, Livsmedelsverket, Hushållningssällskapet i Väst, SP Sveriges tekniska forskningsinstitut Food and Bioscience och har beviljats medel från Vinnova.

604_4Därefter förflyttade vi oss till restaurangen och avslutade kvällen med en mycket god trerätters middag.

Annika Florin-Creutz