En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Seminariescenen: nu släpps programmet
2018-03-02
Klara för Kostdagarnas alternativa, dialogbaserade scen är bland andra (överst fr.v.) Agneta Hörnell (foto: Mattias Pettersson), professor vid Institutionen för kostvetenskap, Umeå universitet; Erika Svensson, ledarskapsutvecklare vid Ledarna; Marianne Backrud-Hagberg, ordförande i Kost & Näring; Annika Unt (foto: Måns Jensen, Malmö), dietist, (skol-)måltidsexpert och Seminariescenens moderator; Gertie Jönsson och Sophie Andersson, förskolekock respektive pedagog vid Hattstugans förskola i skånska Bara i Svedala kommun; Johan Andersson, verksamhetsledare för offentlig gastronomi i Jämtland/Härjedalen samt Evelina Höglund, forskare med inriktning mot funktionalitet i livsmedel vid Research Institutes of Sweden (RISE).

SPETSIGARE, SNABBARE, NÄRMARE

Seminariescenen
– nu släpps programmet

Framtidens forskning kring måltiderna i vården, schemalagda luncher – eller varför inte en demonstration av 3D-printade timbalkoster? Det är något av allt det Kostdagarnas mindre, mer dialoginriktade mötesplats har att bjuda på. Nu presenteras det kompletta programmet för Seminariescenen.

Efter rekordhögt anmälningstryck är Kostdagarna 2018 nu i det närmaste helt fullbokade. Angenäma problem väntar dagarnas just nu 420 anmälda deltagare, i valet mellan de parallella programmen på dagarnas båda scener – Stora scenen och Seminariescenen.

Målsättningen är att varje deltagare – utifrån just sina preferenser och behov av kunskap och inspiration – själv ska kunna sätta samman sitt unika, individuella Kostdagarnaprogram.

Klicka här det kompletta programmet på Seminariescenen
Klicka här för det kompletta programmet på Stora scenen