En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Samlat om energieffektivisering
PDL04054_webres
Effektfullt. Kost & Närings fokusgrupp Utrustning och lokaler på studie- och dialogbesök i Tiundaskolan i Uppsala, hösten 2022.
Ny sida – bara för medlemmar

Samlat om energieffektivisering

2023-03-23
  1. Utrustning och lokaler
  2. Hållbarhet

Elpriser av aldrig tidigare skådat slag och återkommande varningar för planerade och oplanerade strömavbrott. 2022 blev året då frågan om energieffektivisering gick från ljummen till glödhet – inte minst i de offentliga köken.

Under ledning av föreningens fokusgrupp Utrustning och lokaler har Kost & Näring arbetat med – och rapporterat om – energieffektivisering i en rad olika sammanhang.

På en helt ny sida – exklusivt tillgänglig för inloggade medlemmar – finns nu allt tillgängligt material samlat. Från rapporteringen i medlemstidningen Förenade Måltider till externa länkar för vidare läsning, fördjupning och en mängd konkreta tips på energieffektivisering i storkök: såväl här och nu som i ett längre, mer strategiskt perspektiv.

Är du medlem i Kost & Näring? Klicka här för att komma direkt till sidan för energieffektivisering.

Är du inte medlem i Kost & Näring? Här kan du läsa mer om allt ett medlemskap (från 1 080 kr per år) ger. För att istället komma till fokusgrupp Utrustning och lokalers egen startsida här på kostochnaring.se klickar du här.