En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Ny fokusgrupp på ritbordet
2018-05-22

Utrustning och lokaler

Ny fokusgrupp
på ritbordet

Planerna på en helt ny fokusgrupp i Kost & Näring, Utrustning och lokaler, får nu allt tydligare konturer. Är du en av dem som brinner för form och funktion i morgondagens offentliga kök?

Marianne Schröder Maagaard.

En motion till årsmötet i mars, signerad Lise-Lotte Lundin Petersson, blev startskottet för planerna på en sjätte fokusgrupp i Kost & Näring. Med nya Utrustning och lokaler vill föreningen vässa sin profil och bidra till medlemsnytta inom ett minst sagt angeläget område.

”Utvecklingen på kökssidan går otroligt snabbt framåt”

– Många av köken ute i verksamheterna är slitna och i stort behov av upprustning. Dessutom ser vi, delvis som en effekt av trenden mot mer närlagat, att många nybyggnationer kommer till, säger Marianne Schröder Maagaard, som kommer att vara den nya fokusgruppens kontaktperson i styrelsen.

– Utvecklingen på kökssidan går otroligt snabbt framåt och jag tror att många medlemmar kommer att ha glädje av att vi nu förstärker bevakningen av det här området, fortsätter hon.

Är du befintlig – eller blivande – medlem i Kost & Näring och intresserad av att tillsammans med föreningsstyrelsen lägga grunden för arbetet i nya fokusgrupp Utrustning och lokaler?

Skicka då ett kort mail till utrustning@kostochnaring.se – ditt engagemang behövs!