En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Kostdagarna 2016 – det kompletta programmet
2016-02-04
  1. Kostdagarna 2016

Alla10

KOSTDAGARNA 2016

Nu släpps programmet

Från motivation till matglädje, matidentitet till innovativt ledarskap. De medverkande i 2016 års Kostdagar, den 17-18 mars i Stockholm, bildar ett lika brett som mångfacetterat spektra av kunskaper, erfarenheter, insikter och handfasta råd för deltagarna att ta med hem direkt till sina verksamheter. Nu presenteras det kompletta programmet för dagarna.   

Aldrig tidigare har femårsjubilerande Kostdagarna varit så fokuserat på delaktighet och utbyte mellan deltagare, medverkande och moderatorer. Med utgångspunkt i temat Form(l)er för framsteg görs dagarna till en helhet, där reflektion och diskussion har en lika självklar plats som föreläsningar och presentationer.

KOSTDAGARNA TORSDAG

10.00 – 11.30
Ankomst, registrering, utställartid, kaffe och smörgås

11.30 – 12.30
Lunch

12.30 – 13.15
Gästerna gör festen – God eftermidddag, Måltidssverige!
Kost & Närings ordförande Marianne Backrud-Hagberg tillsammans med Anna Buckhöj, organisationsutvecklare och Kostdagarnas facilitator, och Paul Svensson, kock, krögare och dagarnas moderator.

13.15 – 14.00
Biff eller bladsallad? Om kvinnligt och manligt inom måltiden
Nicklas Neuman, doktorand och forskare, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.

14.00 – 14.45
Kaffe, mingel, utställartid

14.45 – 15.30
Grön matglädje: tre vägar dit – och dubbelt så många fallgropar…
Sally Voltaire, måltidsentreprenör som med det gröna som affärsidé driver egna rörelsen Sally Voltaire & systrar

Nyfiken på mer? Klicka här för att komma direkt till programmet i sin helhet!

Har du inte anmält dig till Kostdagarna ännu?
Klicka här för att komma direkt till inbjudan, med anmälan och praktisk information!