En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Kostdagarna 2018 – tre nya medverkande
2017-12-14
Tre nya medverkande. Fr.v. Lill Spenninge, måltidschef och inspiratör i Klippans kommun, Åsa Dyberg, arkitekt med fokus på inredning och styling samt Simon Elvnäs, leg. arbetsterapeut, magister i ergonomi och doktorand vid KTH.

KOSTDAGARNA 2018, 22-23 MARS I GÖTEBORG

Tre nya medverkande

Lagom till helgerna toppas uppställningen av medverkande vid Kostdagarna 2018 nu med nya namn. Tre färgstarka individer, som med utgångspunkt i sin egna, unika kompetens står redo att den 22-23 mars inta dagarnas stora scen.

Finns det något du som ledare inom offentliga måltider borde göra mer av för att uppnå önskad effekt? Och finns det saker du borde sluta göra helt? Utifrån studier av ledares agerande har Simon Elvnäs, doktorand vid KTH och en av Sveriges absolut hetaste ledarskapsforskare, kunnat visa att det är stor skillnad mellan vad chefer tror att de gör och vad de faktiskt gör. Till Kostdagarna kommer Simon för att bidra med inspiration och insikter om vad han kallar ”det effektfulla ledarskapet”.

Vilka är nyckelfaktorerna bakom en attraktiv måltidsmiljö, och vilka är de konkreta stegen i processen från idé till förverkligande? Tillsammans med Åsa Dyberg, arkitekt med fokus på inredning och styling och som bland annat gestaltat omslagsfotot på 2018 års IKEA-katalog, berättar Lill Spenninge, måltidschef och inspiratör i Klippans kommun, om förvandlingen av Åbyskolans elevmatsal till en måltidsmiljö utöver det vanliga – från de små detaljerna till möblering, färg- och ljussättning.

Klicka här för att komma till Kostdagarnas egen sida på kostochnaring.se, med all info om dagarna på ett och samma ställe!

Klicka här för att komma till inbjudan, med anmälan och praktisk information kring dagarna!