En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Kostdagarna 2018 kastar loss!
2017-11-27
Kostdagarna 2018 leds av en duo bestående av Anna Bellman, journalist, utbildare i presentationsteknik och författare av boken Släpp retoriken – fokusera på publiken, och Erik Mattsson (foto: Ola Kjelbye), moderator och författare med bland annat titlarna Talarkokboken, Möteskokboken och Skrivarkokboken på utgivningslistan.

KOSTDAGARNA 2018, 22-23 MARS I GÖTEBORG

Det våras för individen!

Trenden mot ökad valfrihet, där personers och mindre gruppers specifika behov och preferenser allt tydligare ställs i centrum, visar inga tecken på att mattas av – snarare tvärtom.

Dagens svenska samhälle befinner sig i mitt uppe i individualismens tidsålder – och att stå vid sidan om utvecklingen är inget alternativ. I synnerhet inte för landets offentliga måltidsverksamheter, med sina miljontals matgäster och tiotusentals medarbetare.

Efter rekordstort intresse och fullbokade dagar 2017 återvänder Kost & Närings Kostdagarna 2018 till Göteborg och Clarion Hotel Post, den 22-23 mars. Med avstamp i årets tema, Det våras för individen! står en rad färgstarka medverkande redo att utifrån sin unika kompetens ta sig an de möjligheter och utmaningar som de offentliga måltidsverksamheterna står inför.

Klara för Kostdagarnas stora scen. Fr.v. Christina Stielli, författare och inspiratör med fokus på arbetsglädje och samarbetsanda; Rikard Landberg (foto: Johan Bodell), professor och forskare vid avdelningen för livsmedelsvetenskap vid Chalmers i Göteborg; Mischa Billing, universitetslektor i beprövad erfarenhet i måltidskunskap vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro universitet (foto: Peter Jönsson) samt Emma Pihl, coach specialiserad på generationsanpassat ledarskap.

Klicka här för att komma till Kostdagarnas egen sida på kostochnaring.se, med all info om dagarna på ett och samma ställe!

Klicka här för att komma till inbjudan, med anmälan och praktisk information kring dagarna!