Corona: Dela dina erfarenheter
Hur har köken i din verksamhet hanterat coronapandemin? Nu går den europeiska dietistorganisationen EFAD, där Kost & Näring ingår, ut med en internationell enkät i ämnet. Förhoppningen är att få in ett brett svarsunderlag – också från svenska verksamheter.

Den arbetsgrupp inom EFAD som ligger bakom enkäten är ESDN Food Service, med Umeåprofessorn Agneta Hörnell som ansvarig för insamlingen av den svenska statistiken.
– Vi vill gärna få in så många svar som möjligt från Sverige. Målsättningen är få fördjupad kunskap både om de utmaningar som foodservice-sektorn ställts inför under pandemin, och hur man har löst och hanteras dessa, säger Marianne Schröder Maagaard, internationell delegat och sekreterare i Kost & Närings styrelse.
Den 15 oktober är sista dag att besvara enkäten, som vänder sig till foodservice-dietister och kost-/måltidsansvariga inom såväl offentlig som privat verksamhet.