En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Avspark inför hösten
styrelsen

Avspark inför hösten

2020-09-07
  1. Styrelse
  2. För medlemmar
  3. Interna nyheter

På tillbörligt socialt avstånd träffades en i det närmaste komplett föreningsstyrelse i slutet av augusti för helginternat, förlagt till Nyköping och Norrköping.

–  Våren handlade mycket om att ställa in och ställa om olika aktiviteter. Mycket är förstås ännu osäkert och det är alldeles för tidigt att ropa hej. Men det känns som att det börjar lätta. Vi har gott hopp om att kunna föra verksamheten framåt igen, säger styrelsens Patric Gill, som här sammanfattar dagarna:

Mellan torsdag och söndag träffades Kost och Närings styrelse för hösttermins-kickoff med distans och första styrelsemötet efter sommaren, som också var styrelsens första fysiska möte tillsammans sedan Covid-19 slog till.

Kickoffen bestod av en härlig mix av aktiviteter som matlagning, havspaddling, vandring vid marmorbruken och en guidning av djuren i Kolmården.

Styrelsemötet handlade som för så många andra om hur Covid-19 drabbat även vår organisation under året, men även om bl.a. uppföljning av våra fokusgruppers fantastiska jobb för vår bransch, digitala Kniven och Gaffeln 20 oktober, planeringen av fokusgruppdagar 19 – 20 november, samt kostdagarna 6 – 7 maj 2021, planering inför vårt jubileumsår m.m.

Patric Gill