En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Årets Chef till Kostdagarna
2016-01-14
Alla10
Klara för Kostdagarna. (Överst fr.v.) Marcus Danielsson, vvd Chalmers Konferens; Magdalena Forsberg, programledare, expertkommentator och skidskyttelegendar; Martin Ragnar, ingenjör, forskare, debattör och författare; Sally Voltaire, grön måltidsentreprenör och kokboksförfattare; Anne de Looy, ordförande i europeiska dietist- och kostchefsnätverket EFAD och professor vid brittiska University of Plymouth; Nicklas Neuman, doktorand vid Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet; Christina Forsberg, Årets Chef 2015 och tf generaldirektör vid CSN; AnnCharlotte Bretan; ledarskapsutvecklare, Ledarna samt Paul Svensson, kock och krögare som leder Kostdagarna tillsammans med Anna Buckhöj, facilitator, beteendevetare och organisationsutvecklare.

Medverkandelistan komplett

Den redan färgstarka raden av medverkande under Kostdagarna, den 17-18 mars, förstärks nu ytterligare. Med tre nya tillskott är uppställningen nu komplett. En av nykomlingarna: Christina Forsberg, tf generaldirektör vid CSN, som i fjol utsågs till Årets Chef 2015.

Christina kommer till Kostdagarna för att i ett extra långt programpass dela med sig av sina form(l)er för framsteg: bland annat inom förändringsarbete, ledarskap och det hon valt att kalla ”handlingsmod”. Med sig upp på stora scenen har hon dialogpartnern AnnCharlotte Bretan, ledarskapsutvecklare vid Ledarna, som bidrar med fördjupande frågor och perspektiv.

Vid Kvalitetsmässan i Göteborg i november 2015 drog duon fulla hus i ett seminarium om ledarskapets utmaningar.

Kvalitet på västsvenska

Klar för dagarna är också Marcus Danielsson, vice vd och ansvarig för försäljning, organisation och verksamhetsutveckling vid Chalmers Konferens. Marcus har en bakgrund som kock och köksmästare, och kommer bland annat berätta om hur uppföljning kan göras till en aktiv del både i kvalitetsarbetet och i kommunikationen med gästerna.

Är du nyfiken på mer om Kostdagarna, den 17-18 mars 2016 i Stockholm?

Klicka här för att komma direkt till inbjudan,
med praktisk information och anmälan direkt! 

Klicka här för att komma till Kostdagarnas hemsida,
med allt det senaste om dagarna.