En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Föreläsning 28 november
Lokalavdelning Stockholm

Inbjudan till föreläsning

Hem > Föreläsning 28 november

Jakten på den perfekta arbetsgruppen

Att vara chef är inte alltid en dans på rosor – och när inte allt fungerar i gruppen är det lätt att känna sig oduglig och misslyckad personligen.

Hur kan du som ledare arbeta för att skapa trygghet, engagemang och inte minst arbetsglädje, inom hela arbetsgruppen?

Tisdagen den 28 november bjuder Kost & Närings lokalavdelning Stockholm in till föreläsning med Jonas Allenbrant, leg. sjuksköterska med lång erfarenhet som arbetsledare och chef inom äldreomsorgen.

Tommy Allenbrant är leg. sjuksköterska och i dag verksam som chef för serviceavdelningen på Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux.

I föreläsningen bjuder Jonas såväl på konkreta tips som på insikter om människors rädslor för att behöva lämna flocken – och hur dessa kan ta sig i uttryck. Dessutom berättar han om erfarenheterna av sin förändringsresa tillsammans med en arbetsgrupp, där klimatet från början präglades av konflikter och där samarbetet inte fungerade alls.

Praktisk information

När: Tisdag 28 november 2023. Inledning från kl. 16.30. Vi bjuder på ett glas bubbel med tilltugg från Royal Greenland med mera. Föreläsning mellan kl. 17.00 och c:a 18.30.
Var: Ledarna, S:t Eriksgatan 26, Stockholm.
Hur: Föreläsningen ges på plats i Stockholm och kommer inte att spelas in eller streamas.
Avgift: Medlem i Kost & Näring 50 kr (oavsett lokalavdelningstillhörighet), icke medlem 100 kr. Deltagaravgiften betalas på plats via Swish.
Anmälan: Senast den 23 november via anmälningsformuläret direkt här nedanför.
Frågor? Skriv till oss på anmalan@kostochnaring.se så hjälper vi till.

Anmälan

Anmälan är nu stängd. För ev. möjlighet till sen anmälan, skriv till oss via anmalan@kostochnaring.se så försöker vi hjälpa till.