En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Föreläsning 12 september
Lokalavdelning Stockholm

Inbjudan till föreläsning

Hem > Föreläsning 12 september

Artificiell intelligens ur ett chefsperspektiv

Ständig förändring – både inom organisationer och i omvärlden – ställer höga krav på chefer och deras ledarskap. När AI nu gör sitt intåg i vår vardag ökar hastigheten ytterligare. Som ledare behöver vi övervinna rädslan för det nya, öppna upp för nyfikenheten – och samarbeta för att orientera oss.

Den allra senaste tekniska utvecklingen står i fokus när Kost & Närings lokalavdelning Stockholm den 12 september bjuder in till det första av tre föreläsningstillfällen under hösten.

Henrik Challis.

I en föreläsning signerad ledningsutvecklaren Henrik Challis ges en introduktion till AI (artificiell intelligens), med särskild betoning på hur du som ledare kan förhålla dig till, och använda dig av, den nya tekniken.

Henrik har bred erfarenhet av samarbeten med kunder inom både privat och offentlig sektor. Han är verksam i Sverige och Danmark, men också internationellt.

Praktisk information

När: Tisdag 12 september 2023. Inledning från kl. 16.30. Vi bjuder på enklare förtäring. Föreläsning mellan kl. 17.00 och c:a 18.30.

Var: Ledarna, S:t Eriksgatan 26, Stockholm.

Hur: Föreläsningen ges på plats i Stockholm och kommer inte att spelas in eller streamas.

Avgift: Medlem i Kost & Näring 100 kr (oavsett lokalavdelningstillhörighet), icke medlem 200 kr. Deltagaravgiften betalas på plats via Swish.

Anmälan: Senast den 7 september via anmälningsformuläret direkt här nedanför.

Frågor? Skriv till oss på anmalan@kostochnaring.se så hjälper vi till.

Varmt välkommen!
Styrelsen, lokalavdelning Stockholm

Anmälan

Anmälan är nu stängd. För ev. möjlighet till sen anmälan, skriv till oss via anmalan@kostochnaring.se så försöker vi hjälpa till.