En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här!
bakgrundtest

Nyheter

Det här är en nyhet från gamla kostochnaring.se – Den kan därför se lite märklig ut

Hem > Aktuellt > Hållbarhetstider kontra matsvinn – och ekonomi
2017-05-30
Upphandlingsmyndighetens Eva Edin (längst t.v.) och Monica Sihlén hör tillsammans med Eva Sundberg och Ingela Dahlin, Livsmedelsverket, till de medverkande under seminariedagarna.

Hållbarhetstider kontra matsvinn – och ekonomi

Inom offentlig livsmedelsupphandling finns en tydlig växelverkan mellan matsvinn och de offentliga verksamheternas krav på hållbarhetstider. Var går det ”gyllene snittet” för klimatsmart, kostnadseffektiv upphandling – med bibehållen säkerhet och kvalitet?

Den frågan står i förgrunden när Kost & Närings fokusgrupp Upphandling i september bjuder in upphandlingskedjans alla aktörer till seminariedagar på tre orter, för konstruktiva diskussioner kring branschens gemensamma utmaningar.

Dagarna, som genomförs i Malmö, Stockholm och Kramfors, vänder sig till företrädare för såväl producenter och grossister som myndigheter och – förstås! – kostchefer, måltidschefer och upphandlare från landets kommuner och landsting.

Dagarna är öppna för alla – både för dem som är medlemmar i Kost & Näring och för dem som inte är det. 

Klicka här för att komma direkt till den kompletta informationen
om – och anmälan till – seminariedagarna!