En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
bakgrundtest
Nyheter
Hem > Aktuellt > Måltiden och medierna – recept för att nå ut
Malin på bild
Under en intensiv timme delar Malin Ottosson med sig av sina bästa tips och råd. I anslutning till föreläsningen finns även utrymme för deltagarna att ställa frågor direkt till henne.
Inbjudan till medlemskväll 9 mars

Måltiden och medierna – recept för att nå ut

2021-02-24
  1. Lokalavdelning Stockholm
  2. Lokalavdelningar
  3. Publikt event

Hur kan måltidsverksamheterna nå ut i medierna – med rätt budskap, och till de mottagare de vill nå? Varför är det viktigt? Och vad behöver man tänka på i mötet med en journalist?

Måltiden, medierna och kommunikationen står i centrum när Kost & Närings lokalavdelning Stockholm bjuder in till digital medlemskväll, tisdagen den 9 mars från kl. 18.30.

Kvällens föreläsare är Malin Ottosson, under flera år redaktör för Kost & Närings medlemstidning Näringsvärt och med över 15 års erfarenhet som matskribent och receptkreatör på bland annat Icakuriren och Allt om Mat. I dag arbetar hon som kommunikatör i Vaxholms stad.

PRAKTISK INFORMATION

När: Tisdag den 9 mars kl. 18.30 – c:a 19.30.
Var: Medlemskvällen äger rum digitalt. Länk för anslutning skickas dagen innan genomförandet.
Pris: Medlemskvällen är kostnadsfri för dig som är medlem i Kost & Näring, oavsett vilken lokalavdelning du tillhör. Bjud gärna med en kollega eller vän! Pris för icke medlem är 50 kr; swisha lokalavdelning Stockholm på nummer 123 380 1032 i samband med anmälan.
Anmälan: Senast söndag den 7 mars via ”Ja tack”-knappen högst upp ut i den separata inbjudan som du hittar här.