”Proteinerna i äldreomsorgens måltider”
Medan skiftet från animaliska till vegetabiliska proteinkällor är förhållandevis okomplicerat bland yngre offentliga matgäster, är situationen inom äldreomsorgen en helt annan.
Tisdag den 4 november bjuder Kost & Närings lokalavdelning Stockholm in till föreläsningen Animaliskt vs. vego: proteinerna i äldreomsorgens måltider med dietisten och nutritionsepidemiologen Mikael Karlsson.
Under sammanlagt c:a 90 minuter bjuder Mikael Karlsson på en fördjupning kring proteinslag och äldres matvanor, och om dessa båda faktorers påverkan på hälsa och näringsintag – och svarar även på frågor från deltagarna.

Denna föreläsning gavs även vid Kostdagarna tidigare i år – i fullsatt lokal och med det mycket höga betyget 3,61 av 4,00 i deltagarutvärderingen.
Praktisk information
Vad: Föreläsningskväll inklusive en stunds inledande mingel. Tillsammans med Kost & Närings branschsamarbetspartner Santa Maria bjuder vi på tilltugg, kaffe och te.
När: Tisdag den 4 november. Ankomst, registrering och mingel från kl. 17.00. Föreläsningen inleds c:a kl. 17.30. Avrundning av kvällen senast kl. 19.30.
Var: I Ledarnas lokaler på S:t Eriksgatan 26 vid Fridhemsplan i Stockholm.
Deltagaravgift: För dig som är medlem i Kost & Näring och/eller studerande är deltagaravgiften 50 kr, för övriga 100 kr. Deltagaravgiften betalas på plats via Swish.
Anmälan: Senast torsdag den 30 oktober via anmälningsformuläret som du hittar direkt här nedanför.
Anmälan
Väl mött den 4:e!
Styrelsen i Kost & Närings lokalavdelning Stockholm