Skriv ut detta Sida

RSS-prenumeration på Kost & Näring.se

Prenumeration på nyheter från
Kost & Näring – så funkar det!

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kost & Näring, men utan att behöva besöka hemsidan för att ta del av de senaste nyheterna? Då är en nyhetsprenumeration något för dig. Så här går du tillväga.

1. Ladda ner Inoreader

OBS! Om du redan har en annan RSS-läsare, hoppa över detta steg och lägg till Kost & Närings nyhetsflöden i din läsare enligt punkt 2.

Nyhetsprenumerationen på kostochnaring.se är baserad på tekniken RSS, och fungerar med en rad olika appar och program för detta ändamål. Vi rekommenderar dock den kostnadsfria appen Inoreader, som finns både för Android, iOS/iPhone och iPad.

Klicka här för nedladdning till iOS (iPhone, iPad) via App Store
Klicka här för nedladdning till Android via Google Play Butik

När du installerat Inoreader, logga in enligt instruktionen med ditt Facebook- eller Googlekonto.

2. Lägg till nyhetsprenumerationerna

På kostochnaring.se kan du prenumerera på två olika nyhetsflöden – ett med allmänna nyheter riktade till alla, och ett med interna nyheter, som är exklusivt för medlemmar och som kräver inloggning på medlemssidorna.

För att prenumerera på Kost & Närings allmänna nyheter, klicka, håll inne och välj ”kopiera länkadress” för följande länk:
https://www.kostochnaring.se/category/nyhet/feed

För att prenumerera på Kost & Närings interna nyheter bara för medlemmar, klicka, håll inne och välj ”kopiera länkadress” för följande länk:
https://www.kostochnaring.se/category/interna-nyheter/feed

När du kopierat länken, gå in i Inoreader, klicka på plustecknet i menyns ovankant och sedan på förstoringsglaset (Android) resp. rutan med en pil i (iOS). Klistra in länken i sökfältet och voilà – prenumerationen är nu tillagd! Om du vill prenumera på båda nyhetsflödena, upprepa bara proceduren efter att du kopierat länk nr. 2.

3. Ställ in appen

I vilken form och hur ofta vill du få uppdateringar om nyheter på kostochnaring.se? Inoreader erbjuder långtgående möjligheter till anpassning av notifieringar, uppdateringsintervall och utseende. Gå in i inställningar och anpassa appen efter just dina behov.

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/prenumerera