«

»

jan 13 2017

Skriv ut detta Inlägg

Uppsala kommun söker enhetschef, Måltidsservice

Uppsala kommun söker enhetschef till Måltidsservice

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13 000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Måltidsservice är en av Sveriges största etablerade kommunala måltidsfunktioner. Vi lagar mat till köksenheter inom förskola, grundskola, gymnasieskola och äldreomsorg. Vi driver även fler seniorrestauranger och erbjuder catering till möten och event. Måltidsservice har som mål att erbjuda en trygg, säker och smidig måltidsservice och ett professionellt bemötande årets alla dagar. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där målsättningen bland annat är att all mat ska vara ekologisk 2023.

Vi ingår i kommunens förvaltning Teknik och Service som är kommunens interna leverantör av varor och tjänster.

Uppsala var 2016 nominerade i inte mindre än sex kategorier i årets White Guide Junior. Vi tilldelades bland annat andrapris som Årets skolmatskommun. Samma placering blev det för en av våra skolor i årets Skolmatsgastro. Vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta utveckla måltidsservice!

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-01-29.

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/uppsala-kommun-soker-enhetschef-till-maltidsservice