«

»

Dec 13 2016

Skriv ut detta Inlägg

4 x grön inspiration: nu släpps programmet

 

kon_unilev_turne

SPORTLOVSVECKORNA 2017 – NU SLÄPPS PROGRAMMET

Morgondagens
offentliga gastronomi

Under sportlovsveckorna bjuder Unilever Food Solutions i samarbete med Kost & Näring in till inspirationsdagar – vid fyra tillfällen på lika många orter i landet. Nu släpps det kompletta programmet för dagarna.

*** Klicka här för att komma direkt till anmälan längre ned på sidan ***

 

 

9.00 – 10.00 Frukost och registrering

10.00 – 10.45
Grön mat är framtiden

Mer grönt på tallriken är avgörande för att skapa en hållbar miljö. Grön matlagning rymmer enorma variationer och möjligheter. Få inspiration på hur du praktiskt går till väga för att bjuda på fräscha gröna maträtter som gör gott för hälsa, klimat och ekonomi. Annika Wesslén

10.45 – 11.00 Bensträckare

11.00 -12.00
Hållbara skolkök – nu växlar vi upp!

Vad behöver bli bättre i de offentliga köken? Hur kan kost- och måltidscheferna agera i och förhålla sig till utvecklingen mot allt större hållbarhetsfokus? Kost & Näring tillsammans med Pär Bergkvist, som även avslöjar nyheterna i nästa års White Guide Junior och White Guide Senior – inte minst den nya hållbarhetskategorin, som tagits fram i samarbete med Världsnaturfonden, WWF. Kost & Näring och Pär Bergkvist.

12.00-13.00 Lunch

13.00 – 14.30
Förhöj matupplevelsen med kryddor och smaksättare

Kryddor och smaksättare bidrar till att ge smaklökarna ett glädjesprång. De gör också matlagningen roligare och kan förhöja smak och utseende hos den enklaste rätt. Konkreta förslag varvas med exempel på hur du kan skapa smaksensationer och doftupplevelser. Annika Wesslén

14.30-15.00 Eftermiddagsfika

15.00-15.45
Nytänkande progressivt ledarskap.
Jonas Franzén

15.45 Avslut

_

Anmälan

Här arrangeras inspirationsdagarna – för att komma direkt till anmälan, klicka på respektive ort och datum. Deltagandet är kostnadsfritt. 

_

 

 

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/spara-datumen-gron-inspiration-pa-fyra-orter