«

»

feb 28 2017

Skriv ut detta Inlägg

Södersjukhuset söker kostchef

Södersjukhuset
söker kostchef

Inom ett år ska produktionen av framtidens patientmåltider vara igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår för fullt det förberedande arbetet. Vill du följa med på vår spännande resa att bygga upp och implementera Södersjukhusets nya måltidskoncept? I det arbetet ingår att rekrytera nya medarbetare och att effektivisera flöden och logistik inom området.

Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Södersjukhuset arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för oss innebär det att arbeta med hållbara måltider i alla led.

Sjukhuset samarbetar med matkreatören Markus Aujalay och en del av hans uppdrag är att i samarbete med den nya organisationen ta fram menyer till våra patienter. Vi söker nu efter en ledare som har ett brinnande intresse för mat och måltider och som vill vara chef för den nya sektionen Måltidsservice.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-03-27.

 

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/sodersjukhuset-soker-kostchef