«

»

mar 23 2014

Skriv ut detta Inlägg

SIK utbildning i Morgondagens skolmat

Morgondagens skolmat

Hur kan skolmåltiden bli en positiv upplevelse med mätta och nöjda måltidsgäster? Hur ökar vi det positiva engagemanget, medvetandet och möjligheterna för personalen att arbeta med miljö- och kvalitetsförbättringar? Vilka råvaruval har stor eller liten betydelse ur klimatsynpunkt och varför är det så? Hur gör man miljömedvetna val och hur kan man arbeta med svinn?

Det är några av frågeställningarna under den utbildnings-­ och seminariedag som under våren arrangeras av SIK – Institutet för Livsmedel och Bioteknik, i samarbete med Kost & Näring. Tanken bakom dagen är att ge en nytändning i det egna förbättringsarbetet genom tips på metoder,  nya arbetssätt, utmanande verksamhetsmål och goda exempel. Främja ökad måltidsupplevelse och minskad miljöpåverkan.

Fem tillfällen, fem städer
Utbildnings- och seminariedagen ”Morgondagens skolmat”, där bland annat representanter för Kost & Näring medverkar, genomförs vid fem tillfällen i följande städer:

• Göteborg den 3 juni  Observera nytt datum!
• Lund den 14 maj
• Linköping den 15 maj
• Stockholm den 19 maj
• Örnsköldsvik den 20 maj

Anmälan och mer information
För att komma till inbjudan, med närmare information om dagen, klicka här.

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/sik-utbildning-morgondagens-skolmat