«

»

mar 19 2012

Skriv ut detta Inlägg

Kostdagarna 2012 – Helheten i fokus

Måltidsupplevelsen som helhet – och de olika aspekterna av den – står också i fokus när Kost & Näring bjuder in till årets upplaga av Kostdagarna, den 22-23 mars i Stockholm. Under evenemanget delas även Årets Granatäpple och Årets Äppelskrutt ut till den aktör som under det gångna året gjort mest respektive minst för den offentliga maten i Sverige.

Följande sjukhus ingår i studien: Östersund sjukhus, Sollefteå lasarett, Ystad lasarett, Kristianstad centralsjukhus, Kalmar Länssjukhus, Växjö – kostenheten och dietistenheten, Halmstad länssjukhus, Sörmlands läns landsting och Danderyds sjukhus.

För program för Kostdagarna 2012, besök: https://www.kostochnaring.se/foreningen/fortbildningar

För mer information och tillgång till studien Bästa sjukhusmaten, kontakta: Christina Mörtl, projektledare Kost & Näring,
christina.mortl@kostochnaring.se, 070-998 98 44, eller
Karin Lidén, ordförande Kost & Näring, karin.liden@kostochnaring.se, 070-553 48 44

För ackreditering till Kostdagarna 201222-23 mars på Courtyard by Marriott, Lindhagensplan, Stockholm, och/eller prisutdelningen av Årets Granatäpple och Årets Äppelskrutt, kontakta:
David Hollertz, press och information, david.hollertz@kostochnaring.se, 08-668 80 05.

Kost & Näring är Sveriges kostchefsorganisation – en del av Ledarna. www.kostochnaring.se

 

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/kostdagarna-2012-helheten-i-fokus