«

»

okt 26 2015

Skriv ut detta Inlägg

Håbo kommun söker bitr. kostchef och måltidsutvecklare

logga_572x286pix

Håbo kommun söker bitr. kostchef och måltidsutvecklare

Håbo kommuns kostverksamhet ansvarar för att tillaga och servera c:a 4 000 portioner/dag, inom förskola, skola och gymnasium. Tillsammans är vi ett 50-tal anställda. Vi fortsätter att laga mat från grunden, utveckla vår meny och vårt utbud inom hela Kostenheten där fokus ligger på kvalitet och ökad andel ekologiska livsmedel.

Biträdande kostchef, heltid

Vi arbetar för att utveckla den offentliga måltiden och skapa måltidsupplevelser – vill du vara med? Håbo kommun söker en Biträdande Kostchef som kan fortsätta att utveckla, leda, kvalitetsförbättra och samordna Kostenheten. Sista ansökningsdag 2015-11-20. Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Måltidsutvecklare, heltid

Söker du ett arbete där du är med och utvecklar den offentliga måltiden? Som måltidsutvecklare hos oss får du möjlighet att inspirera samt skapa måltidsupplevelser inom kosteverksamheten i Håbo kommun. Det är en ny tjänst inom organisationen så du kommer att ha stora möjligheter att själv påverka tjänstens innehåll och upplägg. Sista ansökningsdag 2015-11-20. Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

 

 

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/habo-kommun-soker-bitr-kostchef-och-maltidsutvecklare