«

»

aug 17 2016

Skriv ut detta Inlägg

Den kanske största utmaningen

Den kanske största utmaningen

”Livsmedel som köps in har inte sällan färdats långväga för att hamna på våra tallrikar. Att integrera hållbarhetsaspekterna i verksamheterna kommer att bli nödvändigt för att främja både miljön och människors hälsa.”

Student och artikelförfattare: Daniella Simonsson
Klicka här för att ta del av artikeln i PDF-format (öppnas i nytt fönster)

Om Kost & Närings sommarläsning

Under juli och augusti bjuder Kost & Näring tillsammans med Institutionen för kostvetenskap vid Uppsala universitet på daglig sommarläsning i form av populärvetenskapliga artiklar om aktuell forskning inom offentliga måltider. De sammanlagt 24 artiklarna är skrivna av studenter på kursen ”Måltidsservice”. Publicering sker med en artikel per dag, måndag till torsdag – hela sommaren.

Sammanfattningar, slutsatser och reflektioner som publiceras i sommarläsningen är studenternas egna, och har inte granskats av Kost & Näring. De speglar inte heller nödvändigtvis Kost & Närings hållning och inställning inom de områden som behandlas.

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/den-kanske-storsta-utmaningen