«

»

feb 24 2016

Skriv ut detta Inlägg

Stora och Lilla scenen – hitta dina guldkorn

Lilla_scen_alla_6_hyhetsbrev

Klara för Lilla scenen. (Överst fr.v.) Malina Andersson Lee, KAM offentliga måltider, Oatly; Stefan Lahti, måltidschef, Hällefors kommun; Annika Unt Widell, dietist och kommunikatör; Martina Görnebrand, utbildare i livsmedelssäkerhet, Bergström & Hellqvist; Boel Lagerwall, kommunikationschef, Pågen samt Marcus Hellmann, produktutvecklare, Chef’s cut.

Stora och Lilla scenen – hitta dina guldkorn

Det redan starka starfältet av medverkande på Kostdagarnas stora scen förstärks nu med det parallella programmet på Lilla scenen. Här lyfter deltagare och utställare sina kunskaper och erfarenheter, inom vitt skilda ämnen. Vad sägs om schemalagda skolluncher, matbedrägerier och intresset för frukt och grönt bland unga?

Lilla scenen är en av delarna i den satsning på utbyte och delaktighet som präglar 2016 års Kostdagar, den 17-18 mars i Stockholm. Ur två parallella program kan Kostdagarnas deltagare under torsdagen fritt finna sina egna guldkorn – på Stora och på Lilla scenen.

Välj, välj bort, och skräddarsy ditt Kostdagarna-program så att det matchar just dina och din verksamhets utmaningar och behov av Form(l)er för framsteg Klicka här för att ta del av programmet på Lilla scenen!

Nyfiken på Kostdagarna, den 17-18 mars 2016 i Stockholm?

Klicka här för att komma direkt till inbjudan,
med praktisk information och anmälan direkt! 

Klicka här för att komma till den kompletta informationen om Kostdagarna: fullständiga program för Stora och Lilla scenen, presentationer av de medverkande och av de över 40 företag och organisationer som finns med som utställare under dagarna, och mycket annat. 

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/nyhet/12641