«

»

jun 21 2016

Skriv ut detta Inlägg

Energieffektiva storkök: möjligheter och hinder

EnergieffektiviseringNästa steg i energieffektiviseringen

I kölvattnet av projektet ”Energieffektiva storkök”, som Kost & Näring tidigare rapporterat om, bjuder Belok den 13 oktober in till ett kostnadsfritt dialogmöte kring hur energieffektiviseringen inom storhushåll nu ska gå vidare.

Mona Norbäck, projektledare. Foto: CIT Energy Management.

Mona Norbäck, projektledare. Foto: CIT Energy Management.

Syftet med dagen är enligt Belok (Beställargruppen lokaler) att sammanföra ett brett spektra av aktörer för att främja dialog, förståelse och kontakt, både aktörerna emellan men även inom respektive grupp. Målet med dagen är att lyfta fram ytterligare möjligheter och eventuella hinder liksom att diskutera vilken utveckling som behövs för att nå ännu längre i energieffektiviseringen av storkök.

– Vi har valt att arrangera dagen i en ”open space”-form, där deltagarna styr vilka frågor som ska diskuteras. En av insikterna från ”Energieffektiva storkök”-projektet, som avslutades i höstas, var just bristen på dialog mellan de olika aktörerna. Det vill vi nu ändra på. Att kost- och måltidscheferna finns representerade är förstås mycket viktigt, säger Mona Norbäck, projektledare.

Klicka här för att komma direkt till anmälan till dialogmötet ”Klustermöte: energieffektiva storkök”.

Klicka här för att komma till hemsidan för projektet ”Energieffektiva storkök”, som avslutades i oktober 2015.

Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/hallbarhet/energieffektiva-storkok-mojligheter-och-hinder