En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Tidigare kalendarieposter
Hem > Aktuellt > Kalendarium > Tidigare kalendarieposter

Ursprung och den offentliga maten – dagens problem och köparsidans lösningar

  1. Aktivitet
  2. Upphandling

Kostnadsfritt interaktivt webbinarium kl. 13.30 – 14.45 med möjlighet att titta i efterhand.

Fritidshemmens dag

  1. Förskola och skola
  2. Kök & Pedagogik

Kost & Näring firar med presentationen av de tre(!) vinnarna i 2020 års Kök & Pedagogik.

INSTÄLLT Årskonferens, SOI

  1. Externt event
  2. Upphandling

Sveriges Offentliga Inköpare, Luleå. Kost & Näring medverkar.

Inställt tills vidare p.g.a. Coronakrisen. Aktuell information återfinns på årskonferensens webbplats.

Årsmöte, Kost & Näring

  1. Internt

Clarion Hotel Malmö Live, Malmö

Förenade Måltider nr 1 2020

  1. Fokusgrupper
  2. Forskning
  3. För medlemmar
  4. Förenade Måltider

Utgivning på papper och digitalt

Skolverkets nationella programråd för Restaurang- och livsmedels­programmet

  1. Förskola och skola

Arbetsmöte, Stockholm. Kost & Näring medverkar

Smak av hållbarhet

  1. Branschsamarbeten
  2. Hållbarhet
  3. Äldreomsorg

Kostnadsfri seminariedag, Göteborg/Mölndal. Orkla Foods Sverige och Paulig Santa Maria arrangerar tillsammans med Kost & Näring.

Årsmöte i lokalavdelning Skåne

  1. Lokalavdelning Skåne

Onsdag den 5 februari bjuder Kost & Närings lokalavdelning Skåne in till årsmöte kombinerat med inspirerande inspel på temat ”Hållbara arbetsplatser”.

Medlemskväll och föreläsning

  1. Lokalavdelning Stockholm

Den 3 februari bjuder Kost & Närings lokalavdelning Stockholm in till medlemskväll och föreläsningen Från stjärnkrog till hållbar skolmat med Emil Grönlund, kock och trädgårdsmästare.

Förenings­dagarna 2020

  1. Fokusgrupper
  2. Internt
  3. Revisorer
  4. Styrelse
  5. Valberedning

Strategi- och planeringsmöte, Kost & Näring, Stockholm.

Utgivning av Förenade Måltider nr 2 2019

  1. Förenade Måltider
  2. Internt

Framtidens sjömat och landbaserad fiskodling

  1. Hållbarhet
  2. Publikt event

Kl. 13-16. Webinarium, MATtanken och Kost & Närings fokusgrupp Hållbarhet.