↑ Tillbaka till Aktuellt

Skriv ut detta Sida

Jobbannonser

Jobbannonser

Här hittar du aktuella och tidigare jobbannonser från måltidsorganisationer över hela Sverige.
Är din organisation intresserad av att synas med er jobbannons här på kostochnaring.se och i föreningens Facebookgrupp? Skicka ett kort mail till oss så återkommer vi omgående.

Aktuella jobbannonser:Enhetschef till Sollefteå kostnämnd

Brinner du för att ge gästen en fantastik måltidsupplevelse? Vi söker dig som har en stor passion för mat och vill göra måltiden till dagens höjdpunkt för våra matgäster.

Tillsammans kommer vi skapa en måltidsupplevelse som ger glädje till nöjda gäster. Du delar vår passion för hållbarhet, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept. Vi söker dig som är en engagerad ledare, som kan inspirera och skapa arbetsglädje. Som person är du trygg och tydlig i din ledarroll.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2019-03-24.


Tidigare jobbannonser:


2019-02-01

Kostchef till Kramfors kommun

Vi söker en ny kostchef för vår kostavdelning. Du får ett fritt och stimulerande arbete med övergripande verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar.

Kostavdelningen är en välskött organisation med ordning och reda i ekonomin. Du får leda arbetet med att utveckla och förbättra vår redan goda mat och göra den ännu bättre. I uppdraget ingår även att vara kostavdelningens ansikte utåt och utveckla samarbetet med våra kunder.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2019-02-25.


2019-01-14

Enhetschef kost till Surahammar

Vi söker nu en kostchef som ska leda och utveckla måltidsverksamheten. Om du har goda kunskaper i kostområdet och även erfarenhet av att arbeta som ledare inom restaurang, kan det vara dig vi söker.

Kostchefen har ansvaret att leda och utveckla måltidsverksamheten samt dess ekonomi och personal. I samarbete med våra duktiga och engagerade medarbetare får du möjligheterna att leda innovativa, kvalitativa och praktiska processer för att vidareutveckla vår organisation med 19 köksenheter och ca 35 medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2019-02-03.


2018-11-29

Enhetschef till kostverksamheten

Kostverksamheten inom Vård- och äldreförvaltningen behöver förstärkas och vi utökar organisationen från två till tre enhetschefer. Vill du vara en betydelsefull del i vårt utvecklingsarbete kring måltiderna där våra gäster alltid står i centrum?

Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av kostverksamheten i vår förvaltning. Som enhetschef är du ansvarig för personal, ekonomi och arbetsmiljö samt verksamhetens utveckling i ett av tre områden inom Vård- och äldreförvaltningens kostverksamhet.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2019-01-07.


2018-11-26

5 avdelningschefer till restaurangenheten

Vi på restaurangenheten är glada över att kunna presentera en ny organisation! I enlighet med stadens ambition att förbättra villkoren ytterligare för chefer och medarbetare kan vi nu minska antalet medarbetare per chef genom att göra plats för fem nya kollegor.

Som avdelningschef hos oss får du möjlighet att förfina kvalitetsmedvetenheten och servicekänslan ytterligare hos våra medarbetare. De är skickliga och stolta och skapar vällagad, näringsriktig och klimatsmart mat till barn och elever i Västerås stad. Du får personalansvar för c:a 25 medarbetare som du leder på distans. Du har ansvar för ett område där medarbetarnas arbetsplatser är något utspridda över staden. Du leder köksmästare, kockar och restaurangbiträden.

Klicka här för att läsa mer om tjänsterna och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-12-04.


2018-11-05

Verksamhetsutvecklare till Måltidsservice

Som verksamhetsutvecklare ingår du i ledningslaget för Måltidsservice där vi tillsammans arbetar för de bästa lösningarna. En viktig arbetsuppgift är att utveckla och förvalta kostfrågorna i kommunen tillsammans med kollegor och verksamhetschef.

Måltidsservice är en ny verksamhet inom Nyköpings kommun som under många år varit en upphandlad tjänst, men som nu ska byggas upp för att drivas i egen regi. Därmed kommer du få stora möjligheter att vara med och bygga upp och utveckla måltidsverksamheten från grunden. Vår ambition är att skapa Sveriges bästa Måltidsservice för matgäster och medarbetare. En viktig arbetsuppgift kommer att vara upphandlingsfrågor inom kost, där du är den som ställer upp kvalitetskrav och hanterar uppföljning. Kommunen har höga ambitioner gällande inköp av livsmedel och du omsätter dem i praktiken. I tjänsten ingår också att arbeta fram riktlinjer och rutiner exempelvis för specialkost.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-11-22.


2018-10-25

Kostchef till Måltidsenheten Köpings kommun

Är du vår nya kostchef? Vi på Måltidsenheten ansvarar för måltider inom skola och förskola och levererar även mat till vård och omsorg samt LSS-boenden inom Köpings kommun.

Vi växer och kommer att få fler kök, medarbetare och servicehus i vår organisation. Idag bedriver vi verksamhet på 29 kök och har cirka 90 medarbetare. Som kostchef ingår du i ledningsgruppen som består av en måltidschef och 4 kostchefer. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och bidra, utmana, och tillsammans med oss, utveckla framtidens offentliga gastronomiska kök. Vill du vara med och växa med oss?

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-11-25.


2018-09-11

Nyköpings kommun söker enhetschefer till måltidsservice

Måltidsservice i Nyköpings kommun är en ny verksamhet som under många år varit en upphandlad tjänst, men som nu ska byggas upp och drivas i egen regi. Vi söker nu två enhetschefer som kommer att ansvara för måltidsverksamheten för skola, förskola och äldreomsorg, inom ett geografiskt område.

Du kommer att ha både personal och arbetsledaransvar för kökspersonal vid samtliga tillagnings- och mottagningskök. Budget- och uppföljningsansvar för resultatenhet ingår.

Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen för Måltidsservice där vi tillsammans arbetar för de bästa lösningarna. En viktig arbetsuppgift är att utveckla kostfrågorna i kommunen tillsammans med kollegor och verksamhetschef. Du kommer därmed att få stora möjligheter att vara med och bygga upp samt utveckla måltidsverksamheten från grunden. Vår ambition är att skapa Sveriges bästa Måltidsservice för matgäster och medarbetare.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-09-26.


2018-07-03

Karlskrona kommun söker enhetschef till kostavdelningen

Drivs du av en önskan och vilja att tillsammans med medarbetare få leverera den bästa offentliga måltiden i Sverige? Vill du arbeta som ledare för en måltidsverksamhet där fokus ligger på kvalitet, utveckling och glädje både för gäster och medarbetare? Då är detta ett jobb för dig!

I rollen som enhetschef ansvarar du för 1 av 5 kostområden. Du arbetar under avdelningschefen för kosten där du bland annat ansvarar för ett kostområde i nära samarbete med övriga enhetschefer. På kostavdelningen arbetar idag cirka 210 medarbetare i 63 kök, som är spridda över kommunen. Vi tillagar och serverar 11 000 måltider per dag.

Vi söker dig som är en engagerad ledare, som kan inspirera och skapa arbetsglädje. Som person är du trygg och tydlig i din ledarroll.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-09-02.


2018-04-27

Lessebo kommun söker måltidschef

Är du en drivande ledare med erfarenhet av förändringsarbete? Vi söker dig som vill leda en måltidsorganisation i utveckling!

Lessebo kommuns måltidsverksamhet består av fyra tillagningskök och 14 mottagningskök fördelat på kommunens fyra orter. Vi har ett 40-tal medarbetare som tillagar c:a 1 800 lunchportioner en vanlig vardag till våra kunder inom förskola, skola och omsorg. Som måltidschef har du ansvar för verksamheten i sin helhet. Du arbetar utifrån en helhetssyn med kunder och gäster i fokus och förväntas utveckla verksamheten för ökad kvalitet och förbättrad arbetsmiljö. Du är trygg i ditt uppdrag, vågar ta initiativ och testa nya vägar, samtidigt som du står för fattade beslut.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-05-06.


2018-04-24

Örebro kommun söker kostchef

Vill du vara med och arbeta i en ny måltidsorganisation i Örebro kommun? Vi förbereder nu för en ny samlad måltidsorganisation som ger oss möjlighet att ta vara på all kompetens som finns i våra kök.

Som kostchef har du verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar för flera olika kök i ett område. Du kommer ingå i en ledningsgrupp med måltidschef, kostchefer och måltidsstrateg och du har måltidschef som närmaste chef. Vi jobbar mot högt ställda politiska mål för hållbara måltider och våra kök är KRAV-certifierade. Vi söker dig som är en engagerad ledare, som kan inspirera och skapa arbetsglädje.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-05-07.


Permalänk till denna artikel: https://www.kostochnaring.se/aktuellt/jobbannonser