Bokningsvillkor deltagaranmälan, Kostdagarna 2025
- Kostdagarna
- Kostdagarna 2025
Mätning, uppföljning, utvärdering. En av de senaste årens tydligaste trender inom offentlig och privat sektor har givetvis inte gått landets måltidsverksamheter obemärkt förbi.
Men går alla de viktigaste parametrarna verkligen att mäta? Vad är kvalitet, egentligen? Och hur rimlig är strävan efter att prestera bäst, med utgångspunkt i jämförelser med ”alla andra”?
Sedan många måltidsverksamheters ekonomiska verklighet växlat från balanserad till krass, ställs nu frågorna om kvalitet och leverans på sin spets. I en tid då varje krona räknas behöver prioriteringarna vara de rätta.
Med temat Måltidslandet lagom? sätter 2025 års upplaga av Kostdagarna fokus på de offentliga måltidsverksamheternas förutsättningar att leverera på sina grunduppdrag – och öppnar för diskussion kring mätning och måluppfyllelse kontra långsiktig, hållbar balans. Från ledarskap, styrning och inköp, hela vägen till kök, måltidsmiljöer och inte minst matgästerna.
Kost & Närings årliga evenemang Kostdagarna är skräddarsytt exklusivt för kost- och måltidschefer, kostekonomer, livsmedelsupphandlare och andra ledare och medarbetare med anknytning till de offentligt finansierade måltiderna inom skola och förskola, sjukvård och äldreomsorg.
I ett omfattande konferensprogram ”lunch-till-lunch”: parallellt på Stora scenen och i de dubbla seminarielokalerna Kniven och Gaffeln förenas forskning och inspiration med mat, måltider och ledarskap.
För studerandemedlemmar i Kost & Näring är deltagandet kostnadsfritt.
På plats under dagarna finns dessutom närmare 60 utställande branschföretag, tillsammans med myndigheter och andra, icke-kommersiella aktörer på Dialogtorget. Programpunkten Kostdagarna Forum erbjuder möjlighet till utbyte och diskussion direkt mellan deltagarna – i just de frågor där engagemanget är som störst.
Här presenteras de medverkande på Stora scenen vid 2025 års upplaga av Kostdagarna.
Hållbarhetsentreprenör och författare till boken ”Exponentiell klimatomställning” och tidigare politiskt sakkunnig till Sveriges klimat- och miljöminister samt vice statsminister.
Vinnare av Årets kock 2022 och hedersdoktor vid Umeå universitet, med inriktning mot hållbar, innovativ matutveckling.
Destinationsutvecklare, komiker känd som motor i teatergruppen Varanteatern – och moderator på Kostdagarnas stora scen.
När: Torsdag-fredag den 20–21 mars 2025. Registrering och utställning från kl. 10.00, programmet på Stora scenen inleds kl. 12.30. Avslutning med lunch från och med kl. 13.00 på fredagen.
Var: Stockholmsmässan (visa på karta), ett stenkast från Älvsjö pendeltågsstation.
Hur: Kostdagarnas konferensprogram sträcker sig från lunch-till-lunch, med trerättersmiddag och underhållning i mässans Victoriahallen på kvällen den 20 mars.
Anmälan: Klicka här eller på knappen Ja, jag vill anmäla mig! högst upp på sidan. Via anmälningsformuläret har du möjlighet att utöver dig själv anmäla upp till 9 kollegor/medarbetare.
Deltagaravgift: Medlemmar i Kost & Näring eller andra föreningar inom Ledarna: 5 000 kr, övriga 6 000 kr. Moms tillkommer. Samtliga måltider inklusive middagen ingår i deltagaravgiften. För garanterad fakturering före årsskiftet 2024/25 behöver anmälan ske senast den 16 december.
Boende: Bokas separat av varje deltagare. I direkt anslutning till Stockholmsmässan ligger hotell Scandic Talk. Best Western-hotellen Royal Star och Sure ligger båda en kort promenad bort. Ett stort utbud av andra hotell i varierande prisklasser finns också på några få minuters pendeltågsavstånd.
Bokningsvillkor: För ömsesidig trygghet och transparens gäller ett antal bokningsvillkor som gäller vid anmälan till Kostdagarna 2025. Ta del av villkoren via PDF-dokumentet direkt här nedanför.
Skriv till oss så hjälper vi gärna till: info@kostdagarna.se
Väl mött till våren!