En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
NY_Bakgrund_sidtopp_Kostdagarna_2023

Kostdagarna 2O24

Hem > Kostdagarna 2023 > Intresseanmälan utställare Kostdagarna 2024

KOSTDAGARNA 2025:
Formulär för intresseanmälan

» Uppdatering onsdag 18 oktober kl. 06.00:
Intresseanmälan är fortsatt öppen, men då antalet redan inkomna intresseanmälningar har varit mycket stort är 2024 års utställarplatser nu helt uppbokade. Vi har också stängt vår kö.

En inskickad intresseanmälan innebär nu att vi sparar era uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy, och återkommer med förhandsinformation inför släppet av 2025 års utställarplatser, hösten 2024.

Kostdagarna 2024 äger rum den 14–15 mars på Kistamässan i norra Stockholm.

Utställarplats vid Kostdagarna 2024

Är ditt företag intresserat av att medverka som utställare vid Kostdagarna 2024, den 14-15 mars på Kistamässan? Kul! Det är på den här sidan allt tar sin början – med en första, snabb intresseanmälan.

Då efterfrågan på utställarplatser vid Kostdagarna är långt mycket högre än antalet tillgängliga platser, tillämpas strikt turordning baserad på när er intresseanmälan kom in till oss.

  • Vid det senaste ordinarie släppet av utställarplatser tog det endast drygt 1 minut innan samtliga tillgängliga utställarplatser var helt uppbokade.
  • Vi vill därför betona vikten av att vara mycket snabb i vändningarna med intresseanmälan, på det exakta datum och klockslag då 2024 års platser släpps.
  • Har ditt företag frågor angående utställning eller släppet av utställarplatserna? Kontakta oss gärna via info@kostdagarna.se så hjälper vi till.

Anmälan till utställarplats – så går det till

1. Gör intresseanmälan

Intresseanmälan öppnar tisdag den 17 oktober, exakt kl. 10.00. Intresseanmälan kan endast göras via det formulär som då kommer att finnas tillgängligt högst upp på den här sidan. De enda uppgifterna vi ber om i detta formulär är företagsnamn och mailadress. Intresseanmälan är INTE bindande.

2. Invänta återkoppling från oss

Återkoppling på intresseanmälan från oss, med eventuellt erbjudande om utställarplats, skickas ut under eftermiddagen den 17 oktober.

  • Om ni får positivt besked och erbjuds en av utställarplatserna, läs vidare under nästa punkt.
  • Om samtliga utställarplatser redan är uppbokade och vi inte kan erbjuda er en utställarplats direkt, så återkommer istället vi med information om vilken plats ni har på vår kölista.

3. Fyll i den ordinarie utställaranmälan

Från det att ni erbjudits en utställarplats har ni 48 timmar på er att bekräfta er anmälan. Det sker genom att ni fyller i vårt ordinarie anmälningsformulär, inklusive faktureringsuppgifter. Denna ordinarie utställaranmälan ÄR bindande. Skulle vi efter 48 timmar ännu inte fått in någon ordinarie utställaranmälan från er så förfaller erbjudandet om utställarplats automatiskt, och platsen erbjuds istället det företag som står högst upp på vår kölista.

4. Betala fakturan

Kort efter att vi fått in er ordinarie utställaranmälan skickas en faktura från oss till er motsvarande grundavgiften för utställarplatsen inkl. 2 representanter (”Standardpaket”). Betalningsvillkor är 20 dagar. Så snart denna faktura betalats är er utställarplats garanterad. Om ingen betalning kommit oss tillhanda efter 20 dagar förfaller anmälan automatiskt och fakturan makuleras.