En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Kostdagarna_2021_bakgrund
Hem > Kostdagarna 2021 > Utställning > Meal Makers

Meal Makers, en del av den gröna matrevolutionen! 

Meal Makers erbjuder en digital marknadsplats där ni som offentligt kök och restauranger kan köpa livsmedelspartier med 30-70% rabatt, direkt levererat från producentens lager. Samtidigt är ni med och räddar mat som annars hade riskerat att slängas.  

Att ta vara på jordens resurser och hålla nere vårt klimatavtryck har aldrig varit viktigare än idag. Meal Makers vill kroka arm alla er nytänkande och innovativa skolor och restauranger för en grönare, hållbarare och mer digital livsmedelsbransch!

Christian Pettersson, Partner på Meal Makers

Tillsammans med Sveriges kockar minskar Meal Makers matsvinnet och bidrar till ett smartare och hållbarare sätt att jobba med livsmedel! Var med och bidra till en klimatsmart lösning och samtidigt få lägre priser på livsmedel. Det är ett win-win koncept för alla!

Vad skiljer Meal Makers från en traditionell livsmedelsgrossist? 

Meal Makers Sweden AB är en digital marknadsplats där Svenska producenter och varumärkesleverantörer ges möjlighet att sälja partier med varor som av olika anledningar inte kan säljas via befintliga grossistkanaler. Meal Makers är i första hand digital försäljningskanal som riktar sig mot storkök, för att på detta sätt ta tillvara på överskottet i producentledet och belysa matsvinns frågan. Vi hoppas på detta sätt bidra till att minska problemet över tid. På samma sätt som exempelvis Matsmart och Karma synliggör matsvinnet i dagligvaruhandeln, behövs det också en neutral aktör som fokuserar på detta mot offentliga och privata kök och restauranger.  

Vi hade verkligen sett fram emot att träffa er i Malmö, och få berätta mer om oss och Meal Makers. Men nu är det som det är, och ett telefonsamtal funkar många gånger lika bra som min kollega Morgan brukar säga 😊

Slå oss en signal så berättar vi gärna mer om oss och vårt upplägg mot den offentliga måltiden.

Var rädda om varandra!

Christian & Morgan

Kontaktperson: Christian Pettersson & Morgan Kroon
E-postchristian@mealmakers.se, morgan@mealmakers.se
Telefon: 076-545 11 39 (Christian), 072-210 38 85 (Morgan)
Hemsidahttp://www.mealmakers.se

Följ oss på sociala medier 

  Meal Makers Facebook   Meal Makers Instagram   Meal Makers LinkedIn   Meal Makers Youtube