En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
Kostdagarna_2021_bakgrund
Hem > Kostdagarna 2021/22

Spara datumen:
31 mars – 1 april 2022

I de offentliga måltidsverksamheterna, liksom i samhället i stort, har vardagen till stor del handlat om att klara krisen – och att steg för steg anpassa verksamheterna till ett nytt, och annorlunda, ”normalt”.

Frågorna om det som väntar sedan vaccinen – förhoppningsvis – tagit udden av pandemins mest dramatiska konsekvenser är många, både i det stora perspektivet och i det dagliga, lokala.

Mot bakgrund av det rådande läget har Kost & Näring i april 2021 beslutat skjuta upp årets upplaga av Kostdagarna, ursprungligen planerade till mitten av september, till ett kombinerat genomförande med nästa års dagar, i månadsskiftet mars/april 2022.

Med avstamp i temat Laga(t) efter läge tar 2021/22 års dagar ett grepp om de centrala utmaningar inom mat, måltider och ledarskap som kommer att prägla det offentliga Måltidssverige framåt.

Dessutom ställs frågan om hur vi bäst tar vara på vår allra viktigaste resurs: nämligen varandra. Inte bara i kris – utan kanske ännu mer i den möjligheternas tid som följer därpå.

Spara datumen 31 mars – 1 april 2022 redan nu – med start i höst tar 2021/22 års kombinerade Kostdagarna form här på hemsidan och i riktade informationsutskick. På återseende!