En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
kostdagarna-header

Magnihill

Är ett svenskt familjeföretag som grundades 1957 och ligger utanför Helsingborg. Då vi har arbetat med ekologisk, KRAV-godkänd produktion till industri och storhushåll sedan 1994 har vi skaffat oss en gedigen och värdefull kunskap. I dag är Magnihill ett modernt grönsaksföretag med stor andel ekologisk försäljning. På Magnihill vill vi samverka med naturen och värna om vår miljö för generationer framåt. Vi tycker att ekologiska djupfrysta produkter är ett bra sätt att göra detta.

Kontaktperson: Margareta Zimmerman
E-postmargareta@magnihill.se
Telefon: 070-220 14 35
Hemsidahttp://www.magnihill.se

Från frö till färdig fryst produkt…

Magnihill är ett svenskt familjeföretag som ligger i nordvästra Skåne, grundat 1957.

Under årens lopp har Magnihill förvandlats från ett traditionellt jordbruk till en specialist på förädlade djupfrysta grönsaker, frukter och bär med fokus på ekologiskt.

Vi tänker ekologiskt

Wiveca P. Almgren äger och driver Magnihill AB sedan hon tog över efter sin far, Lennart Pehrsson, 1993. Redan då drevs Wiveca av visionen om att odla ekologiskt och såg till att KRAV-certifiera hela anläggningen 1994.

Sedan dess har Magnihill arbetat med ekologisk, KRAV- godkänd produktion, till industri och storhushåll.

Wiveca Almgren, VD & ägare, Magnihill tillsammans med Margareta Zimmerman, försäljningsansvarig foodservice, retail & näthandel.

Vi har därigenom skaffat oss en gedigen och värdefull kunskap.

Djupfrysta produkter är hållbara produkter

Hållbar produktion baseras på långsiktiga nära samarbeten med våra odlare, producenter och leverantörer, i Sverige och i andra länder. Tillsammans tar vi fram produkter och förädlar dem så att du ska kunna njuta av frysta produkter med hög kvalité.

En viktig del i vårt arbete på Magnihill är att samverka med naturen och värna om vår miljö för generationer framåt.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer.

Margareta Zimmerman
Tel: +46 (0)702 201435
margareta@magnihill.se