En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
kostdagarna-header
Hem > Kostdagarna 2020 > Utställning > Electrolux

Electrolux Professional

Vi vill göra våra kunders arbetsliv enklare, mer lönsamt och verkligt hållbart.

Med hållbarhet i tanken vill vi leverera fullständiga och integrerade lösningar som ger hög produktivitet, lägsta livscykelkostnader och som är lätta att använda och underhålla.

Vår senaste nyhet SkyLine är lösningen som revolutionerar arbetssättet i det professionella köket. Tänk dig en kombiugn och blastchiller som kommunicerar med varandra – vilket bl.a. bidrar till lägre kostnader och högre lönsamhet. SkyLine är helhetslösningen som förändrar arbetssättet i köket genom smart kommunikation.

Dessutom: 
• Marknadens lägsta driftkostnad 
• Ensam på marknaden med 4-stjärnig ergonomicertifiering 
• Välj själv! Extrem flexibilitet för rengöring med tabletter, flytande kem och miljövänligare enzymer.

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka din demo av SkyLine!

Kontaktperson: Anders Norell
E-postanders.norell@electroluxprofessional.com
Telefon: 073-885 73 67
Hemsidahttps://professional.electrolux.com/se

Nya SkyLine – lösningen som kommer att förändra sättet du arbetar på i köket.

Anders Isaksson – kock i Svenska Kocklandslaget

SkyLine är ensam i branschen med ergonomicertifiering. Anders Isaksson, kock i Svenska Kocklandslaget, berättar om detta och vad kan man göra med kombiugnen SkyLines multifunktionstimer?
Vill du också effektivisera arbetet i köket?

Matilda Pylköö – commis i Svenska Kocklandslaget

För Svenska Kocklandslaget är jämnhet och perfekta resultat ett måste. Matilda Pylkkö, commis i laget, förklarar hur nya kombiugnen SkyLine PremiumS kombinerar värme, fläkthastighet och fuktighetskontroll. Vill du också ha en kombiugn som ger perfekt resultat varje gång?

Fredrik Andersson – team manager i Svenska Kocklandslaget

Tid och kontroll är en stor utmaning för Svenska Kocklandslaget. Fredrik Andersson, lagets team manager, berättar hur nya kombiugnen SkyLine PremiumS lyfter deras träningar och om SkyDuo, där kombiugnen och blast chillern talar m varandra.
Vill du också effektivisera arbetet i köket?

Jimmi Eriksson – lagkapten i Svenska Kocklandslaget

Unik flexibilitet med sju fläkthastigheter. Svenska Kocklandslagets lagkapten Jimmi Eriksson visar hur nya kombiugnen SkyLine PremiumS underlättar i köket. Vill du också ha en kombiugn som du kan lita på?

Sebastian Petterson – konditor i Svenska Kocklandslaget

Nya SkyLine Chill S är en unik Blast Chiller, som både fryser ner och tinar upp. Sebastian Petterson, Svenska Kocklandslagets konditor, förklarar hur den underlättar för att hans desserter ska få exakt rätt temperatur. Är du också ute efter precision?