En branschförening inom
Är du medlem i Kost & Näring? Logga in här! Logga in här!
kostdagarna-header
Hem > Event > Kostdagarna 2020 > Utställning > AB Tage Lindblom

Snart 100 år med hjärta för det växtbaserade köket

Tage Lindblom har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för växtbaserad matlagning. Vårt fokus är att tänka på dig som arbetar inom Foodservice. Det kan vara att lansera efterfrågade råvaror, men även att lösa ett problem genom produktutveckling.

Vi finns i alla kök

Vi är stolta över att våra produkter serveras i alla typer av kök, från förskolan till finkrogen och allt däremellan. Även om vi funnits i snart 100 år så är vi snabba med att förse den svenska Foodservicemarknaden med lösningar och kvalitetsprodukter.

Produktnyheter

Vi breddar vårt stora och breda sortiment av ekologiska produkter. Läs mer om ekologiska och spännande nyheter:

Ekologisk jackfruit

Nu lanserar vi trendig naturell ekologisk jackfruit på Foodservice. Läs mer om denna användbara plantbaserade naturliga produkt.

https://www.tagelindblom.se/aktuellt/jackfruit-eko/

Läs gärna våra fem korta tips om vad du bör tänka på när det kommer till jackfruit:

https://www.tagelindblom.se/inspiration/fem-tips-om-jackfruit/

Ekologiska svarta belugalinser

Belugalinser är svarta, vackra linser som både håller ihop bra vid kokning och dessutom behåller sin fina färg. Perfekt i en matig sallad, som tillbehör eller i grytor. Goda att marinera i olja och kryddor. Linser är mättande, rika på kostfiber, mineraler och vitaminer.

Ekologiska frön och kärnor

Vi lanserar tre nya produkter för mindre enheter. Alla ekologiska och med brett användningsområde. Ekologiska pumpakärnor, ekologiska solroskärnor samt ekologiska hela linfrön. Alla i praktiska  förpackningar om 1kg.

Grillat från Bonduelle

Grillade grönsaker från Bonduelle gör det enkelt att få in medelhavet i köket. Rik på umami är denna mix av strimlad zucchini, aubergine och röd paprika. Produkten innehåller ingen lag, marinad eller olja. Vattnar sig inte vid upptining och Kan användas både varm och kall, snabb tillagning. Svinnsmart och enkel att portionera. 2.5 kg/påse

Hur vi tänker kring våra förpackningar

Vi på Tage Lindblom tänker på dig som arbetar professionellt med mat! Vi tycker om smarta förpackningar i ändamålsenliga förpackningar. Här kan du läsa mer om vårt senaste projekt, om hur vi arbetat med att ta fram en mer ergonomisk påse för storkök med hänsyn tagen till miljö, ergonomi och kvalitet.

https://www.tagelindblom.se/aktuellt/smartare-staapaase/

Bonduelle

Bonduelle är ett familjeägt företag som grundades 1853. Företaget står för grönsaker av hög kvalitet, hälsa och omtanke och respekt för jorden och den miljö som ger oss dessa grönsaker. Detta värnar de om genom sitt omfattande och uppmärksammade CSR-arbete.

La nature, notre futur (naturen, vår framtid)

Att föda en växande population med hänsyn tagen till naturen är det en omöjlig ekvation? Inte om du frågar Bonduelle.

För fem år sedan bestämde man sig för att göra mer. Att inte nöja sig med att certifiera en viss del av majsskörden ekologiskt, utan att gå ett steg längre och också ställa högre krav på konventionell majs. Målet var att få fram en majs som kom så nära en ekologiskt certifierad produkt som möjligt, och samtidigt säkra bättre och större skördar för framtiden.

I våra kanaler delar vi med oss av kunskap, tips och recept, hoppas att vi ses där!

Vår webbplats
https://www.tagelindblom.se

Facebook
@tagelindblomab
https://www.facebook.com/tagelindblomab/

Linkedin
@ab-tage-lindblom
https://www.se.linkedin.com/company/ab-tage-lindblom

Instagram
@tagelindblom
https://www.instagram.com/tagelindblom/

Resultatet? – Ännu bättre majs i burk och Easy Bag Resultatet är en ännu bättre majs i Easy Bag och på burk, där Bonduelle säkerställt att det inte finns några spår av bekämpningsmedel*. Större skördar och samma supersöta smak, utan tillsatt socker, konserveringsmedel och GMO. Naturligtvis med den fina kvalitet som Bonduelle Foodservice gjort sig kända för. * Under kvantifieringsgränsen (<0,01 ppm) för mer än 500 analyserade molekyler.

Korta transporter – mindre utsläpp

Bonduelles kvalitetsmajs kommer från Europa vilket innebär korta transporter och mindre belastning på vår miljö.

Kontakta oss gärna – vi finns alltid nära dig

Path Svensson

Regional KAM/Distriktansvarig Region Syd

Telefon: 070-358 60 09
E-mail:
path.svensson@tagelindblom.se

Mikael Andersson

KAM/Kedjekunder Region Väst

Telefon: 070-246 54 49
E-mail:
mikael.andersson@tagelindblom.se

Jessica Holmer

RegionalKAM/Distriktansvarig Region Mellan Nord

Telefon: 070-584 82 20
E-mail:
jessica.holmer@tagelindblom.se

Piret Dahlin

KAM/Kedjekunder Region Stockholm/Norr

Telefon: 070-867 37 71
E-mail:
piret.dahlin@tagelindblom.se

Marina Haglund

KAM Region Mellan Syd

Telefon: 076-868 97 92
E-mail:
marina.haglund@tagelindblom.se

Majssalsa

Ingredienser
  • 2.5 kg Majs Gourmet EKO EB
  • 4 msk hackad vitlök
  • 1 dl olivolja
  • 4 msk pressad chili
  • 200 g soltorkade tomater I olja
  • Eventuellt lite smör

Recept (stor sats! – För 10 personer)

Tage Lindbloms recept på rostad majssalsa är ett perfekt kryddigt tillbehör till burgare, lax eller annan huvudrätt. Eller varför inte som del på salladsbuffén? Receptet är framtaget i samarbete med kocken David Enmark, som driver krogen David at Home på ön Tranholmen utanför Stockholm.

Gör såhär:

Blanda alla ingredienser och strö ut på en plåt. Rosta majsblandningen I ugn på 225 grader under cirka 20-30 minuter. Majsen ska bli mörk men inte bränd. Rör om då och då.

Servera som tillbehör till burgare, lax eller annan huvudrätt.